Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Bill Nighy steelt de show in de Film1 Original Sometimes Always Never

Films | 20 dagen geleden | Judith Regeling

©
Foto: phototele.com
©
Foto: phototele.com

Heb je detectives als Broadchurch en The Missing verslonden? Let dan goed op. Op Film1 On Demand zie je nu Sometimes Always Never , een bijzondere tragikomedie over een stijlvolle kleermaker die op zoek is naar zijn vermiste zoon.

De zestigjarige kleermaker Alan (Bill Nighy) uit Sometimes Always Never weet het even niet meer. Sinds zijn oudste zoon Michael namelijk jaren geleden wegliep na een hoogopgelopen ruzie tijdens een potje Scrabble heeft er nooit meer iemand iets van de jongen gehoord. Alles is inmiddels afgezocht en iedereen die ook maar iets zou kunnen weten, is ondervraagd. Toch blijven de vragen zich opstapelen: waar kan hij zijn? Is hij nog in leven? En kunnen vader en zoon elkaar ooit nog in de armen sluiten?

Sometimes Always Never

Alans jarenlange obsessie met het vinden van zijn zoon heeft echter ook een keerzijde. De afgelopen jaren heeft hij namelijk de banden met zijn andere, jongere zoon Peter (Sam Riley) flink laten versloffen. En dat weet hij. Daarom neemt hij zijn zoon mee op sleeptouw wanneer er een lichaam moet worden geïdentificeerd. Maar van een goede start is geen sprake. Alan zit immers nog te veel in zijn hoofd met het ontrafelen van het mysterie rondom een online Scrabble-speler van wie hij vermoedt dat het Michael is.

Bill Nighy 

De Film1 Original Sometimes Always Never is – volgens kenners – een geestig en eigenzinnig drama met Bill Nighy in de hoofdrol. Deze acteur heeft in ieder geval aan ervaring geen gebrek. Zo speelde hij in het verleden mee in zowel het tweede als derde deel van de Pirates of the Caribbean-reeks en in de ultieme kerstklassieker Love Actually.

Sometimes Always Never is nu te zien via Film1 On Demand.