Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De perfecte Netflix-films en series voor jouw sterrenbeeld

Films | 5 maanden geleden | Irma Tomas

Kijk jij wel de goede films en series op Netflix? Vissen kunnen zich als een vis op het droge voelen als ze kijken naar een keiharde actiefilm en weegschalen kunnen doorslaan vanwege een romantische komedie. Maar welke films en series passen dan wel bij jouw sterrenbeeld? Daar hebben wij het antwoord op.

Ram 21 maart t/m 20 april

Rammen staan bekend om hun competitieve inborst en doorzettingsvermogen, dus natuurlijk kijken ze het liefst naar een lekkere actiefilm die de adrenaline oppompt tot aan je oren. Een bekende ram is Patty Brard en zij kijkt vast het liefst met een bak paprika-wokkels een een wit wijntje binnen handbereik naar Extraction of de Bad boys-reeks. 

Stier 21 april t/m 21 mei

Stieren willen graag iets voelen bij de films en series die ze kijken. Ze zijn nuchter, trouw en houden van knuffelen. Een bekende stier als Loretta Schrijver kijkt daarom vast en zeker knuffelend met haar hond naar bijvoorbeeld When they see us. Ook de film Instant family valt op zeker in de smaak bij Loretta en haar mede-stieren. 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen staan altijd open voor iets nieuws en houden van spannende films en series die ze op het puntje van de stoel houdt. Kim Holland is zo'n tweeling en als ze niet druk is met het maken van haar eigen spannende films zou de film The wolf of Snow Hollow een prima alternatief zijn. En anders is Bird box een aanrader. 

Kreeft 22 juni t/m 21 juli

Kreeften zijn emotionele types met veel fantasie. Een beetje kreeft is gek op science fiction. Wij zien een kreeft als Linda de Mol nu niet direct heel erg genieten van een klassieker als Total recall maar misschien moet ze het toch eens proberen. En anders is de serie Snowpiercer misschien wel wat.

Leeuw 22 juli t/m 22 augustus

Leeuwen maken andere mensen graag aan het lachen en zitten vol zelfspot. Een komedie is dan ook perfect voor een leeuw als Jeroen Pauw. Van de film Pineapple Express lacht een leeuw zich de ballen uit de broek. En ook de serie Modern family is een prima keuze voor Jeroen en zijn mede-leeuwen. 

Maagd 23 augustus t/m 23 september

Maagden zijn harde werkers en zeer analytisch. Maar ze hebben ook een andere kant, ze zijn namelijk gek op een lekkere romantische komedie als Set it up. Daarom vermaakt maagd Jort Kelder zich vast geweldig bij de serie Jane the virgin

Weegschaal 24 september t/m 23 oktober

Weegschalen zijn charmant en houden van balans en harmonie in het leven. Ze houden van de mooie dingen in het leven. Er is ook een keerzijde: een weegschaal gaat de confrontatie niet uit de weg en houdt van competitie. Ze zijn gek op een goeie true-crime documentaire zoals American murder. Gezien zijn recente confrontatie met Waylon is Ali B. het prototype weegschaal. We raden Ali dan ook een goeie vechtfilm aan als Drunken master.

Schorpioen 24 oktober t/m 22 november

Schorpioenen zijn mysterieus en zeer gevoelig, ze staan bekend om hun koppigheid en intensiteit. Schorpioenen zijn dol op onvoorspelbare thrillers zoals The girl on the train. Schorpioen Bridget Maasland zou na haar dienst bij RTL Boulevard ook zeer tevreden zijn met een serie als Black mirror.

Boogschutter 23 november t/m 21 december

Zoek je iemand die eerlijk en idealistisch is? Dan zit je geramd bij de boogschutter. Daarbij zijn boogschutters ook nog eens avontuurlijk en optimistisch. Kwaliteiten die niet te onderschatten vallen in deze deprimerende tijden. Boogschutters houden absoluut niet van pulp maar genieten zich suf van een lekker potje kwaliteitsdrama. De immer opgewekte Jan de hoop is een typische boogschutter die vast uit z'n dak gaat van Marriage story. En voor iets lichtvoetigers kan hij altijd nog de serie You aanklikken. 

Steenbok 22 december t/m 20 januari

Steenbokken zijn echte doorzetters die ook nog eens betrouwbaar zijn en gek op familie. Een type Beau van Erven Dorens. Ze houden van animatiefilms die het kind in hen naar boven brengen. En dus kijkt Beau in zijn grachtenpand met vier zoons waarschijnlijk naar Despicable me of Megamind

Waterman 21 januari t/m 18 februari

De gemiddelde waterman is onafhankelijk en standvastig. En ook nog assertief en een beetje gek. Watermannen gaan uit hun dak van een romantische film of een tijdloze klassieker. Daarom zitten goede vriendinnen Wendy van Dijk en Chantal Janzen waarschijnlijk gezamenlijk aan de chardonnay terwijl ze naar Sleepless in Seattle kijken of The Godfather

Vissen 19 feburari t/m 20 maart

Vissen zijn de creatievelingen onder ons. Ze houden van iedereen en stromen over van compassie. Deze types kijken het liefst naar luchtige romantische films waarbij ze lekker kunnen wegdromen. En dus kijkt vis Yolanthe Cabau in haar villa in Los Angeles hoogstwaarschijnlijk naar To all the boys I've loved before of de fantastische serie Sex education.