Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Bekijk nu de nieuwste en ijzingwekkendste horrorfilms bij SkyShowtime

Films | 5 maanden geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Het is niet eens Halloween, maar op SkyShowtime kun je nu al exclusief de beste horrorfilms kijken. Heerlijk voor een avondje griezelen op de bank. Wij geven je een paar suggesties.

Smile              

De titel ‘Smile’ klinkt vrolijk en lief, maar niets is minder waar. Deze lach is juist angstaanjagend. Er wordt zelfs gezegd dat Smile één van de engste horrorfilms is sinds jaren.

Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon, inderdaad de dochter van Kevin) is een psychiater die werkzaam is op de Eerste Hulp van een ziekenhuis. Als op een dag een doodsbange en verwarde vrouw het ziekenhuis in komt rennen, zet dat het leven van Rose op zijn kop. De verwarde vrouw zegt dat ze wordt achtervolgd door een doodenge glimlachende demon die haar wil vermoorden.

Als Rose zelf ook last krijgt van de lachende demonen, drijft haar dat tot waanzin want helemaal niemand gelooft haar. Wat moet ze nu doen? En hoe komt ze ervan af?

Halloween Ends

Na 45 jaar is het laatste deel van de meest geliefde horrorfranchise in de filmgeschiedenis aangebroken. Jamie Lee Curtis keert nog één keer terug als Laurie Strode en neemt het in een spectaculair gevecht op tegen haar aartsvijand Michael Myers.

Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills, die in 2022 uitkwam, is Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) ingetrokken om een rustig leven te leiden. Van Michael Myers is al die tijd niets meer vernomen. Maar Laurie’s leven zonder angst en woede wordt al snel ruw verstoord.

In Halloween Ends keert ook Will Patton terug als agent Frank Hawkins, Kyle Richards als Lindsey Wallace en James Jude Courtney als Michael Myers.

The Black Phone

Ook op SkyShowtime te zien: The Black Phone. Een horrorfilm, die in 2021 uitkwam en een hit was in vele bioscopen. In The Black Phone zien we topacteur Ethan Hawke die een gemaskerde psychopaat speelt en het op kinderen heeft gemunt.

The Black Phone speelt zich af in het Denver van de jaren zeventig waar alle kinderen bang zijn voor The Grabber, een gemaskerde kindermoordenaar. Zo ook de 13-jarige Finney (Mason Thames) en zijn zus Gwen (Madeleine McGraw).

Finney zijn ergste nachtmerrie komt uit wanneer hij echt wordt ontvoerd en door The Grabber wordt opgesloten in een kelder. Hij krijgt hulp van eerdere slachtoffers via een niet aangesloten telefoon met draaischijf. Ieder kind met wie hij contact krijgt, heeft een cruciale hint voor hem om te ontsnappen.