Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: zinderende actiethriller Beckett komt naar Netflix

Films | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Op vakantie in Griekenland! Het kan weer, maar is het ook verstandig? Voor de Amerikaanse toerist Beckett in ieder geval niet, want hij belandt na een auto-ongeluk in een ware nachtmerrie. Deze non-stop actiethriller zie je in augustus op Netflix, de trailer verscheen vandaag.

Een vakantie in het zonnige Griekenland pakt voor Beckett anders uit dan gepland. Nadat de Amerikaanse toerist betrokken raakt bij een ongeluk, wordt hij het doelwit van een klopjacht. Hij weet niet wie erachter zit en of hij de politie kan vertrouwen, dus zijn enige hoop is om de Amerikaanse ambassade in Athene te bereiken. Onderweg liggen er echter allerhande gevaren op de loer. 

John David Washington

De hoofdrol in Beckett wordt gespeeld door John David Washington, de zoon van acteerveteraan Denzel, die zelf naam maakte dankzij films als BlacKkKlansman en Tenet. Andere rollen zijn voor Alicia Vikander (Tomb Raider) en Vicky Krieps (Phantom Thread). De film had oorspronkelijk de titel Born to Be Murdered en werd geregisseerd door Ferdinando Cito Filomarino. Deze filmer is al lange tijd de rechterhand van regisseur Luca Guadagnino (Call Me by Your Name), die voor Beckett als producent optreedt.

Trailer

Beckett beleeft op 4 augustus zijn wereldpremière op het filmfestival van Locarno, en een dikke week later - op de 13de - kun je hem al bekijken op Netflix. Hier onder zie je alvast de trailer, en die belooft veel spanning en non-stop actie.