Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Avatar: The Way of Water overtreft alle verwachtingen en is nu te huur bij Pathé Thuis

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Dertien jaar lang liet regisseur James Cameron ons wachten op het vervolg op Avatar. Daarom is het des te knapper dat Avatar: The Way of Water prachtig is. Je kunt de film -vers uit de bios- nu huren bij Pathé Thuis voor 4,99 euro.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien

De eerste Avatar-film uit 2009 was zijn tijd ver vooruit als het gaat om technische snufjes en animatie in 3D. Bioscoopgangers keken hun ogen uit bij het zien van de science-fiction film over het blauwe Na'vi-volk uit Pandora. En omdat sindsdien de techniek vooruit denderde, ziet Avatar: The Way of Water er nog veel spectaculairder uit. 

Sam Worthington

In dit vervolg is Jake Sully (Sam Worthington) van mens Na'vi geworden. Hij heeft nu een blauw lijf en puntige oren, net als de rest van de stam. Samen met zijn grote liefde Neytiri (Zoe Saldaña) heeft hij vier kinderen. Maar net wanneer het hartstikke lekker gaat met de familie duiken die vermaledijde mensen weer op die Pandora willen koloniseren en brood zien in de tulkun, enorme zoogdieren die belangrijke grondstoffen in zich hebben. 

Kate Winslet

Het hele gezin moet het regenwoud verlaten en zich schuil houden bij een ander watervolk met Ronal (Kate Winslet) als leider. Maar ook dat nieuwe leven wordt al snel weer verstoord. Aan Sully en Neytiri de taak hun gezin veilig te houden. 

Adembenemend

Er valt heus wel het een en ander aan te merken op Avatar: The Way of Water. De film is met drie uur aan de lange kant en het plot is nogal dunnetjes. Maar als je van een betoverend visueel spektakel houdt met schitterende onderwaterplaatjes vol nieuwe, adembenemende werelden, dan is Avatar: The Way of Water jouw film. 

Kopen

Voor het luttele bedrag van 4,99 euro kun je al kijken naar de blauwe wezens in dit filmwonder. Wanneer je een film huurt bij Pathé Thuis, blijft ie 30 dagen in je account staan. Als de film eenmaal is gestart, heb je 48 uur de tijd om te kijken, daarna verdwijnt ie uit je account.

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99