Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Arnold Schwarzenegger geeft Gal Gadot zijn volledige goedkeuring

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

In een komische video ontdekt oudgediende actieheld Arnold Schwarzenegger hoe goed zijn Netflix-collega Gal Gadot precies is.

Op vrijdag 11 augustus verschijnt Heart of Stone op Netflix, een spetterende actiethriller met een hoofdrol voor Gal Gadot als spion. Netflix maakte er natuurlijk een trailer voor, maar ook een grappige video waarin Gadot een onderonsje heeft met haar Netflix-collega Arnold Schwarzenegger. De veteraan-actieheld ontdekt daarbij hoe goed de Israëlische ster eigenlijk is.

Arnie barista

Om te zorgen dat er zoveel mogelijk actie te beleven valt op het Netflix-kantoor is Schwarzenegger er undercover aan de slag gegaan als barista. De ster uit de Netflix-serie FUBAR heeft een onderonsje met Gal Gadot, voor wie de complexe espressomachine geen geheimen blijkt te hebben.

Red Notice

Gadot was eerder al te zien naar Ryan Reynolds en Dwayne Johnson in de Netflix-film Red Notice. Die kreeg vernietigende kritieken, maar daar maalde Netflix niet om: Red Notice werd in 2021 de best bekeken Netflix-film aller tijden. 

Heart of Stone

Lukt het Gal Gadot om in haar eentje net zo'n grote hit te scoren met Heart of Stone? In de film speelt ze spion Rachel Stone van een geheim agentschap dat voor wereldvrede moet zorgen. Stones opdracht is het stoppen van een hacker die een gevaarlijk wapen steelt.  De trailer belooft lekker veel actie, stunts, explosies en achtervolgingen.