Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alle nieuwe kerstfilms op Netflix in 2020

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix houdt zich dit jaar niet in als het om kerstfilms gaat. Tot het einde van het jaar worden we overspoeld door de kerstbomen, ballen en slingers. Merry X-Mas!

Het is nog volledig onduidelijk hoe Kerstmis 2020 eruit gaat zien. Kunnen we gezellig met de hele familie tafelen of wordt het een eenzame kerst? Als het aan Netflix ligt, wordt het sowieso een gezellige boel. Dit zijn de kerstfilms en -series die je dit jaar kunt zien. 

23 oktober 2020

Holidate 

Een romcom waarin Emma Roberts en Luke Bracey de hoofdrollen spelen. De twee haten kerst en besluiten om de volgende feestdagen elkaars date te zijn zodat ze niet als vrijgezel bij hun familie aan hoeven te komen. En natuurlijk weten we allemaal hoe dat gaat aflopen. 

Zet Holidate op je kerstlijst


5 november 2020

Operation Christmas Drop

Congresassistente Erica Miller wil promotie maken en vliegt daarom tijdens kerst naar Guam om daar de basis van de US Airforce te bezoeken. Haar baas vindt dat z'n medewerkers daar te weinig uitvoeren. Hij wil de boel daar ontmantelen, maar wanneer Erica kapitein Andrew Jantz ontmoet, gaat zij anders denken over het werk van de mannen. 

Zet Operation Christmas Drop op je kijklijst


11 november 2020

Dash & Lily

Tiener Dash ontdekt op een dag een notitieboekje in een New Yorkse boekhandel met de gevoelens en gedachten van zijn cynische leeftijdgenoot Lily. De titel: Do you dare? Dash durft wel en dus geven de twee elkaar in deze serie allerlei opdrachten via het boekje. En natuurlijk worden ze verliefd. 

Zet Dash & Lily op je kerstlijst


13 november 2020

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Dit is de film waarin Netflix het meeste geld heeft gestoken dit jaar. Speelgoedmaker Jeronicus gaat met hulp van zijn kleindochter op zoek naar een leerling die een van zijn uitvindingen heeft gestolen. O.a. John Legend en Usher schreven liedjes voor dit kerstsprookje. 

Zet Jingle Jangle: A Christmas Journey op je kerstlijst

 

19 november 2020
 

The Princess Switch: Switched Again

Vervolg op The princess switch waarin Vanessa Hudgens opnieuw de dubbelrol speelt van Margaret, de hertogin van Montenaro en banketbakster/prinses Stacy. De twee hebben elkaars hulp nodig wanneer het niet meezit in de liefde en wanneer er nog een lookalike op de stoep staat: feestneus Fiona. Er is al een derde deel aangekondigd van deze reeks.  

Zet The princess switch: Switched again op je kerstlijst

 
22 november 2020


Dolly Parton's Christmas on the square

Christine Baranski speelt een hedendaagse Scrooge die na de dood van haar vader terugkeert naar haar geboorteplaats om land en huizen te verkopen aan een vastgoedmagnaat. Dolly Parton speelt de engel die Christine op andere gedachten moet brengen. En er zijn veel liedjes van Dolly. 
 
 
 
 
25 november 2020


The Christmas Chronicles

Kurt Russell en Goldie Hawn kruipen na het succes van deel 1 wederom in de huid van mr. en mr. Claus (de kerstman en zijn vrouw). In deel 1 moesten ze kerst redden en nu is dat weer het geval wanneer een onverlaat genaamd Belsnickel roet in het eten wil gooien. 

 
 
25 november
 
Midnight at the Magnolia
 
Oude vrienden en radio-dj duo Maggie Quinn (Natalie Hall) en Jack Russo (Evan Williams) doen alsof ze een relatie hebben om meer luisteraars te krijgen voor hun radioprogramma. De twee oefenen een kus met oud & nieuw maar daarbij worden ze gesnapt door hun familie. Maggie en Jack durven niet te zeggen dat het nep is. En terwijl ze zo doorgaan, beginnen ze zich langzaam af te vragen of hun nep-liefde niet gewoon echt is. Verwacht niet te veel van deze film, het is er eentje van 13 in een dozijn. 

Zet Midnight at the Magnolia op je kerstlijst
 
 
 

7 december

De Familie Claus

Jules Claus ontdekt dat zijn eigen grootvader de kerstman is in deze Nederlandse/Vlaamse kerstfilm. En de jonge Jules moet hem deze kerst helpen omdat opa zijn been breekt. Bracha van Doesburgh, Jan Decleir, Mo Bakker, Renée Soutendijk, Josje Huisman en Eva van der Gucht spelen de hoofdrollen. 
 
 
 
18 december


Home for Christmas seizoen 2

In het eerste seizoen van deze Noorse kerstserie (originele titel: Hjem til Jul) ging de 30 jarige Johanne (Ida Elise Broch) op zoek naar een leuke man om kerst mee te vieren. Die vond ze, maar toch eindigde het eerste seizoen met een cliffhanger toen er tijdens het kerstdiner werd aangebeld. Wie stond er aan de deur?