Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Éric Cantona in actiethriller AKA op Netflix

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een special ops agent infiltreert in een misdaadorganisatie, maar ontwikkelt dan een vriendschap met het zoontje van de baas. Dat zorgt voor een moreel dilemma in de nieuwe Franse actiefilm AKA, die eind deze maand op Netflix verschijnt. Een van de hoofdrollen is voor out-voetballer Éric Cantona.

Adam Franco (Alban Lenoir) heeft twintig jaar ervaring in de antiterreurbrigade.  Als een Somalische terrorist naar Frankrijk komt en contact legt met onderwereldfiguur Victor Pastore (Éric Cantona) moet Adam infiltreren in diens misdaadsyndicaat. Hij wordt ingehuurd als chauffeur, maar als snel vraagt Victor hem de bodyguard te worden van zijn jonge zoontje. Adam komt hierdoor in een moeilijke situatie.

AKA

Hoofdrolspeler Alban Lenoir schreef het verhaal van AKA samen met regisseur Morgan S. Dalibert. Het tweetal werkte eerder samen aan de Lost Bullet-films, dus dat belooft lekker veel spektakel en bot geweld. Kers op de taart is de aanwezigheid van Éric Cantona, de Franse profvoetballer die een tweede loopbaan begon als acteur.

Datum en trailer

Je ziet AKA vanaf 28 april op Netflix. Aan onderstaande trailer te zien gaat het er stevig aan toe.