Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de tien beste Adam Sander-films op Netflix

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Als fan van Adam Sandler zit je goed bij Netflix. De komiek heeft al sinds 2014 een deal met de streamingdienst, waar je heel wat van zijn films kunt vinden. Na het succes van Murder Mystery 2 hebben veel Netflix-kijkers ook het eerste deel (her)ontdekt, zodat de films nu op 1 en 2 staan in de Netflix top 10! Dit zijn de tien beste films met Adam Sandler op Netflix.

10: Spanglish

Adam Sandler hangt graag de onnozele gast uit, maar in deze romantische comedy speelt hij een wat serieuzere rol. Flor (Paz Vega) verhuist met haar dochter van Mexico naar de VS, op zoek naar een beter bestaan. Ze gaat in dienst bij een gezin waarvan de man John (Adam Sandler) een beroemde chef-kok is en zijn vrouw twijfelt over haar huwelijk. 

9: Sandy Wexler

Sandy Wexler (Adam Sandler) is een impresario in het Los Angeles van de jaren 90. Het valt hem niet mee om de belangen te behartigen van zijn excentrieke cliënten. Met zanger Courtnet Clarke (Jennifer Hudson) hoopt hij een goudmijn te hebben gevonden.

8: The Week of

Adam Sandler en Chris Rock spelen twee vaders met totaal tegenovergestelde karakters die samen de bruiloft van hun kinderen moeten vieren. Een week lang moeten ze met elkaar doorbrengen, en het kan ze niet snel mogelijk voorbij zijn.

7: 50 First Dates

In deze zoete romcom valt Henry (Adam Sandler) als een blok voor Lucy (Drew Barrymore). Jammer is alleen dat Lucy een probleem heeft met haar geheugen, waardoor ze Henry steeds de volgende ochtend weer vergeten is.

6: Murder Mystery 2

Na hun avontuur in de eerste Murder Mystery zijn Nick en Audrey professionele detectives geworden. Als ze worden uitgenodigd op de bruiloft van een vriend en daar een dode valt, moet ons duo in actie komen om de bruidegom te redden en de dader te vinden.

5: Murder Mystery

Leuker dan het vervolg is deze eerste kennismaking met agent Nick (Adam Sandler) en zijn vrouw Audrey (Jennifer Aniston). Nick neemt Audrey mee op een lang beloofde vakantie in Europa, maar dan krijgt het tweetal de moord op een oude miljardair in de schoenen geschoven.

4: The Wedding Singer

Opnieuw een succesvolle samenwerking van Adam Sandler en Drew Barrymore, dit keer in een heerlijke jaren 80-setting.  Robbie zingt op feesten en partijen, waar hij serveerster Julia ontmoet. Beiden zijn verloofd, maar zou het kunnen dat ze voor elkaar bestemd zijn? Met een briljante gastrol van Billy Idol als een jaren 80-versie van zichzelf.

3: Hustle

Er zijn twee soorten Adam Sandler-films: komedies waarin hij de schlemiel speelt, en de films waarin hij laat zien dat hij echt kan acteren, zoals deze. In Hustle kruipt hij in de huid van een basketbalcoach die een uitzonderlijk getalenteerde speler ontdekt en besluit hem naar de VS te halen.

2: The Meyerowitz Stories (New and Selected)

De films van Noah Baumbach zijn een beetje bedoeld voor de fijnproever. De kinderen van de familie Meyerowitz zijn allemaal volwassen, maar leven nog steeds in de schaduw van hun pompeuze vader Harold (Dustin Hoffman), een beeldhouwer en kunstprofessor. Met mooie rollen van Adam Sandler en Ben Stiller.

1: Uncut Gems

Een juweeltje, deze hectische film van de broers Josh en Benny Safdie. Howard Ratner (Adam Sandler) runt een juwelenwinkel in New York en gaat gebukt onder een zware gokschuld. Een zwarte opaal stort hem in het ongeluk. Zenuwslopend van de eerste tot de laatste minuut.

Murder Mystery 2

Actie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Uncut Gems

Misdaad | film | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie