Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Adam Driver strandt op een planeet vol dino's en hoe dat afloopt zie je op Netflix

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Acteur Adam Driver komt in de sf-film 65 terecht op een planeet waar alleen maar prehistorische wezens leven. En dat is geen pretje.

Adam Driver verkeert bijna de hele film tussen de dinosaurussen omdat het 65 miljoen jaar geleden is en dino's toen nog de normaalste zaak van de wereld waren.

Somaris

De acteur speelt astronaut Mills die geld moet zien te verdienen voor de behandeling van zijn zieke dochtertje. Vandaar dat hij afscheid neemt van zijn gezin op de planeet Somaris en op een twee jaar durende verkenningsmissie in de ruimte gaat. 

Nog een andere overlevende

De missie loopt al rap in de soep wanneer zijn ruimteschip in een asteroïdenregen terechtkomt en neerstort op onze eigen aarde alwaar het dan nog stikt van de agressieve dino's en dodelijke hagedissen. Mills en de enige andere overlevende, het jonge meisje Koa (Ariana Greenblatt), moeten zien te overleven tussen de prehistorische wezens en hun weg vinden naar een pod waarmee ze kunnen ontsnappen. Dat Koa een andere taal spreekt dan Mills, maakt de zaak niet gemakkelijker. 

Stoere Actieheld

En zo mondt deze 'Jurassic Parc in de ruimte'-film uit in een overlevingsthriller. Adam Driver is altijd een fijne acteur om naar te kijken en de film ziet er best mooi uit, maar stel je ook weer niet al te veel voor van 65 want het is geen topfilm. 

65 staat op 16 september op Netflix.