Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De actiefilm Kate staat vrijdag op Netflix. Maar waar is Michiel Huisman?

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Michiel Huisman speelt in hartstikke veel films en series, maar daarvan zijn er niet veel te zien in Nederland. Behalve de actiefilm Kate dan, die staat vanaf 10 september op Netflix.

We gooien er meteen een disclaimer in, want we zien Michiel niet terug in de trailer, wat alleen maar kan betekenen dat zijn rol niet zo groot is. Misschien zijn de acteerprestaties van onze held in Hollywood gesneuveld op de montagetafel, we hebben geen idee. Maar we gaan hoe dan ook een glimp van hem opvangen. 

Mary Elizabeth Winstead

De hoofdrol in de Netflix-original Kate is voor Mary Elizabeth Winstead die huurmoordenaar Kate speelt. De baas van Kate is Varrick (Woody Harrelson), die haar al begeleidt sinds ze als kind haar ouders verloor. Tijdens een missie in Osaka, Japan, wil Kate zich terug trekken omdat haar beoogde doel zijn dochtertje Ani bij zich heeft. Maar ze wordt gedwongen door te zetten. 

Lees ook: Michiel Huisman is straks wel te zien in de serie Echo 3

Wraak

Kate besluit daarop om een andere carrière na te streven, maar voordat ze zich kan laten omscholen wordt ze vergiftigd met radioactieve straling waardoor ze nog maar 24 uur te leven heeft. Daarop besluit ze wraak te nemen op de dader. Terwijl Kate daarmee bezig is, komt ze Ani weer tegen en krijgen de twee een band. 

Kate zit vol met achtervolgingen in Tokio en de boel ziet er zeer stijlvol uit. De vraag is alleen nog: Waar is Michiel Huisman?

Kate

Actie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie