Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deel 3 van het erotische 365 DNI al in augustus op Netflix

Films | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Zeg je erotiek op Netflix dan zeg je 365 DNI. En het laatste deel van de trilogie staat deze zomer al op de streamingdienst. Hoe loopt het af met Laura en Massimo? En hoe vaak zullen ze nog seks hebben?

Het tweede deel van 365 DNI/365 Days was zo mogelijk nog slechter dan het eerste, maar dat mag de pret niet drukken. De Poolse films waren een grote hit op Netflix. En hoewel er best lang zat tussen het eerste en tweede deel, volgt het slot nu op 19 augustus. 

Wat gaan we zien?

Het einde van 365 DNI: This Day was behoorlijk spectaculair. Massimo ging vreemd met zijn ex Anna en Laura met maffiabaas Nacho die zich voordeed als de tuinman. Massimo's tweelingbroer en zijn ex ontvoeren Laura. Massimo en Nacho werken samen om haar te bevrijden. 

Is Laura dood?

De climax, -om in erotische termen te blijven-, bestaat uit Anna die Laura neerschiet, Nacho die Anna neerschiet en Massimo die zijn broer neerschiet. De film eindigt met Massimo die het bebloede lichaam van Laura vasthoudt. Is ze dood? Nee, natuurlijk niet. We hebben nog een hele film te gaan waarin Massimo en Laura vast en zeker weer ontelbare keren van bil gaan op alle mogelijke locaties en in alle mogelijke standjes.  

365 DNI

Drama | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie