Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Erotische Netflix-hit 365 Days krijgt twee vervolgfilms

Films | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Vorig jaar was de erotische Poolse film 365 Days een van de grootste hits op Netflix. De streamingdienst maakte bekend dat ook de twee andere boeken van de trilogie verfilmd worden.

In 365 Days, ook bekend onder de Poolse titel 365 dni, zit Laura klem in een relatie zonder hartstocht. Akelig natuurlijk, maar gelukkig wordt ze ontvoerd door de gewelddadige Siciliaanse gangsterbaas Massimo. Deze houdt haar gevangen, ketent haar aan het bed en geeft haar 365 dagen om verliefd op hem te worden. 

Ophef

Blijkbaar was kidnapping en mishandeling nog nooit zo sexy, want het soft sm-drama 365 Days werd een gigantische hit op Netflix. De film haalde de Netflix Top 10 in meer dan negentig landen, wat knap is voor een film die slechts 3,5 uit 10 scoort op de IMDb. Uiteraard was er ook ophef: de film zou volgens critici verkrachting en geweld tegen vrouwen romantiseren. Een petitie tegen de film werd bijna 100.000 keer ondertekend.

Anna-Maria Sieklucka en Michele Morrone als Laura en Massimo

Trilogie

365 Days is de verfilming van een boek van de Poolse cosmeticaspecialist en hypnotherapeut Blanka Lipinska. Ze liet zich - niet zo verrassend - inspireren door Fifty Shades of Grey en schreef haar boek als eerste deel van een trilogie. Netflix heeft nu laten weten dat ook twee en drie worden verfilmd. Een domper voor de critici, maar natuurlijk goed nieuws voor de fans van de erotische avonturen van Laura en Massimo.

Bekijk ook: 
Kun je niet wachten? Lees dan ook onze Top 10 met erotische films en series op Netflix

Première in 2022

De twee vervolgfilms worden achter elkaar opgenomen en zullen waarschijnlijk ook redelijk kort na elkaar op Netflix verschijnen. Je mag deel twee, genaamd This Day, verwachten in 2022. Het derde deel gaat Next 365 Days heten. 

365 DNI

Drama | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie