Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

3 Nederlandse romantische komedies naar Netflix

Films | 7 maanden geleden | Irma Tomas

Op 1 mei voegt Netflix drie Nederlandse romkoms toe. Het gaat om Gek van Geluk, Mannen van Mars en Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding.

De hoeveelheid Nederlandse romkoms op Netflix was al indrukwekkend en daar komen er nu dus nog een drietal bij. Dat is niet per se goed nieuws, want het zijn nu niet bepaald toppertjes. Maar als je je echt verveelt op een regenachtige zaterdagmiddag kun je er altijd eentje proberen. 

Gek van Geluk

Gek van Geluk gaat over Lena (Plien van Bennekom), een alleenstaande moeder met een tienerdochter die als liedjesschrijfster probeert rond te komen maar lijdt onder een writersblock. Haar vriendin denkt dat verliefd worden zal helpen en stelt de notaris van het dorp, Henry van Loon voor. 

Mannen van Mars

Mannen van Mars gaat over Mark, Edwin en Peter die samen op de middelbare school zaten maar elkaar daarna uit het oog verloren. Wanneer er een reünie van het Marsmancollege aankomt besluiten ze om ter voorbereiding met z'n drieën een weekendje door te brengen in hotel Huis ter Duin, in Noordwijk en daar gaan ze flink los. Martijn Fischer Daniël Boissevain en Huub Smit spelen de hoofdrollen. 

Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding

Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding is een film naar het gelijknamige boek van Paulien Cornelisse. Fockeline Ouwerkerk speelt de hoofdrol als redacteur Anne die genoeg heeft van de suffe teksten in het blad waarvoor ze werkt en ontslag wil nemen. Hoofdredactrice wil haar op andere gedachten brengen en stuurt haar op  een ‘vakantiereis’ met een gladde fotograaf. Anne heeft ook nog een vader (Peter Faber) die beginnend dementerend is.

Deze Nederlandse romantische komedies op Netflix zijn wel leuk