Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De 10 leukste films op Netflix (januari 2021)

Films | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Zin in een leuke film op Netflix? Wij verzamelden tien van de leukste voor je, variërend van grappig tot hilarisch en van oud tot nieuw. Doe er je voordeel mee!

Kung Fu Hustle

Een heerlijke gekke parodie op de klassieke kung fu-film. De film van Stephen Chow uit 2004 is er eentje zoals je nog nooit hebt gezien. Kung fu hustle speelt zich af in de jaren veertig van de vorige eeuw in China. De sukkelige Sing en zijn dikke vriend willen bij een bende die heerst over een vervallen wooncomplex in Shanghai.

Zet Kung Fu Hustle op je kijklijst

The land of steady habits 

Ben Mendelsohn speelt Anders Hill, een man in een midlifecrisis. Anders is net bij zijn vrouw weg en geeft zijn lucratieve baan er ook aan. Hij gooit zich volop in het vrijgezellenleven met drank, drugs en stripclubs. The land of steady habits is grappig, maar ook een beetje tragisch. 

Set it up

Twee overwerkte assistenten (Glen Powell en Zoey Deutch) besluiten hun bazen aan elkaar te koppelen zodat ze hopelijk eens wat vrije tijd krijgen. Het is een romantische komedie en dus vallen  de assistenten uiteindelijk voor elkaar. Dat we dat van mijlenver zien aankomen, maakt helemaal niet uit omdat Set it up heel erg goed is gemaakt. 

Zet Set it up op je kijklijst

Pineapple Express

Hele grappige film met Seth Rogen en James Franco die de hele film stoned zijn maar desondanks uit handen van een stel criminelen moeten zien te blijven en dat is best moeilijk in die staat. 

Zet Pineapple express op je kijklijst

The other guys 

Buddycop-film met Will Ferrell en Mark Wahlberg. Ferrell is de suffige rechercheur terwijl Wahlberg er alles voor over heeft om legendarisch te worden. Veel Will Ferrell-films zijn nogal flauw maar deze mag er best zijn. En Dwayne Johnson, Michael Keaton, Eva Mendes en Samuel L. Jackson doen bovendien ook mee. 

Zet The other guys op je kijklijst

Scott Pilgrim vs. the world 

Toen Scott Pilgrim vs. the world uitkwam, deed ie niet veel, maar langzamerhand kreeg deze comedy een cultstatus. Scott Pilgrim (Michael Cera) is een aardige knul die verliefd wordt op Ramona Flowers Maar hij mag alleen met haar uitgaan wanneer hij haar zeven slechte exen verslaat. 

Zet Scott Pilgrim vs. the world op je kijklijst

A futile and stupid gesture (2018)

Film over het begin van het befaamde satirische tijdschrift National Lampoon door de ogen van mede-oprichter Doug Kenney (Will Forte), de man die later o.a. de films Animal House en Caddyshack schreef. Grote comedians als John Belushi, Bill Murray en Chevy Chase kwamen voort uit National Lampoon.

Zet A futile and stupid gesture op je kijklijst

Back to the future 

Het is altijd tijd voor Back to the future, ook als je de klassieker met Michael J. Fox al tien keer hebt gezien. Back to the future is alles ineen: komedie, science-fiction en hartverwarmend. Marty McFly gaat terug in de tijd om een vreselijke gebeurtenis te voorkomen en komt daardoor zijn eigen ouders tegen. 

Zet Back to the future op je kijklijst

Monty Python's Life of Brian 

Monty Python and the Holy Grail dateert alweer uit 1975 maar blijft een van de beste komedies ooit. De film neemt het leven van Jezus op de hak en doet dat op hilarische wijze. Van begin tot het einde, wanneer Jezus, hangend aan het kruis, Always look on the bright side of life ten gehore brengt.  

Zet Life of Brian op je kijklijst

Big Daddy (1999)

Je houdt van Adam Sandler of je haat 'm. In het eerste geval kun je vast hard lachen om Big daddy waarin lummel Sonny ineens de verantwoordelijkheid krijgt over een kind. Big daddy is een van de grootste kassuccessen van Adam Sandler.

Zet Big daddy op je kijklijst

 

 

 

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie