Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

10 lekker enge horrorfilms op Netflix

Films | 7 maanden geleden | Constance van Amstel

©
Foto: Lily James as Mrs. de Winter, Cr. KERRY BROWN/NETFLIX
©
Foto: Lily James as Mrs. de Winter, Cr. KERRY BROWN/NETFLIX

Het is weer bijna Halloween en dat betekent lekker griezelen. Dit jaar hoogstwaarschijnlijk vooral binnenshuis, dus dat kan met deze vreselijk enge films van Netflix niet meer misgaan.

#Alive

Home Alone meets The Walking Dead. Zo laat #alive zich misschien nog wel het best omschrijven. In de film ontdekt de Zuid-Koreaan Oh Jun-U dat zijn familie zonder hem op vakantie is gegaan. Dat is jammer, maar het wordt nog veel erger als blijkt dat er diezelfde ochtend een wereldwijd virus is uitgebroken dat van iedereen een kannibaal maakt. Oh Jun-U is vastbesloten in leven te blijven en zet samen met zijn eveneens nog levende buurvrouw alles op alles om de pandemie te overleven.

#Alive is al te zien bij Netflix. 

 

The babysitter: Killer Queen

In het vervolg op The Babysitter lijkt de inmiddels 14 jarige Cole nog altijd niet verlost van de gebeurtenissen rond zijn oppas en haar satanische sekte uit deel 1. In The Babysitter: Killer Queen blijkt dat sinds de verdwijning van oppas Bee niemand Cole nog gelooft. Als zijn buurmeisje, op wie hij verliefd is, hem meevraagt naar een feest in het bos, duiken er plots oude vijanden op. Oh jee…

The Babysitter: Killer Queen is te zien bij Netflix

 

The Paramedic

De Spaanse thriller The Paramedic (El Practicante) gaat over Angel, een jongen die door een tragisch ongeluk in een rolstoel beland is. Zijn handicap maakt hem depressief en hij zint op wraak. De mensen die in zijn ogen verantwoordelijk zijn voor zijn huidige toestand moeten boeten. Met name de vrouw die hem in de steek liet toen hij haar het har nodig had..

The Paramedic is al te zien bij Netflix

 

Hubie Halloween

Om even bij te komen, kan je tussen alle echt enge horror door kijken naar Hubie Halloween. Deze komische horrorfilm (ja echt) gaat over een man (Adam Sandler) die elk jaar probeert een dorp veilig te houden tijdens Halloween. Dit jaar krijgt hij het echter erg moeilijk als er mensen verdwijnen. Vooral de cast is tof met namen als Kevin james, Julie Bowen en Steve Buscemi.

Hubie Halloween is vanaf 7 oktober te zien bij Netflix

 

A babysitters guide to Monster Hunting

Het babysittersgenre leent zich kennelijk goed voor spookverhalen, want dit is al de tweede titel in dit lijstje over dat onderwerp. In A babysitters guide to Monster Hunting wordt scholier Kelly onverwachts opgenomen in en een geheim genootschap dat kinderen met speciale krachten moet beschermen tegen kwade genussen. Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Joe Ballarini.

A babysitters guide to Monster Hunting is vanaf 14 okt te zien bij Netflix

 

Rebecca

Rising star Lily James duikt op in deze Britse thriller over een spookachtig huis. De vooralsnog voornaamloze vrouw die zij speelt ontmoet op een mooie dag een leuke man die haar meeneemt naar het landhuis van zijn familie. Daar blijkt dat de geest van zijn ex-vrouw daar nog altijd rondwaard en dat de huishoudster (Kristin Scott Tomas) geen moment onbenut laat om haar dat te laten weten…

Rebecca zie je vanaf 21 oktober op Netflix.

 

Cadaver

De weinig gezellige titel Cadaver hoort bij een nieuwe Noorse horrorfilm over de nasleep an een kernramp. Een gezin bestaande uit vader, moeder en een dochter heeft na de ramp geen bezittingen meer en moet op een houtje bijten. Als het uitgehongerde trio wordt uitgenodigd voor een diner in een hotel nemen ze dat graag aan. Maar als daar mensen beginnen te verdwijnen is het de vraag of hun komt wel zo’n goed idee was…

Cadaver zie je vanaf 22 oktober op Netflix.

 

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Nobody Sleeps in the Woods Tonight is de Engelse titel van de Poolse film over een groep technerds op een offline-kamp. Een boswandeling zonder smartphones gaat echter niet zoals gepland. In het bos lopen de studenten tegen allerlei bizarre dingen aan die ze zelfs in de donkerste krochten van het wereldwijde web nog niet hadden gezien...

Nobody Sleeps in the Woods Tonight zie je vanaf 28 oktober op Netflix.

Kijk hier voor de trailer

 

His House

Een gevlucht stel uit Sudan probeert een nieuw leven op te bouwen in Engeland. Maar ook daar ligt het kwaad op de loer en zijn ze opnieuw niet veilig.

His House verschijnt op 30 oktober op Netflix.

 

Oktoberfest: Beer & blood

Lekker hossen in een lederhose is er niet bij in deze horrorfilm over het Oktoberfest. Een rijke nieuwkomer met een duister verleden arriveert in het München van 1900 om het lokale Oktoberfest te verpletteren met zijn eigen brouwerij. Wanneer zijn dochter verliefd wordt op de erfgenaam van een rivaliserende brouwerij, ontstaat er een gewelddadige reeks gebeurtenissen die de toekomst van beide gezinnen in gevaar brengt. 

Oktoberfest: Beer & blood zie je vanaf 1 oktober op Netflix 

Klik hier voor de trailer. 

#Alive

actie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Babysitter: Killer Queen

komedie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie