Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

10 films en series waarin het wel mooi weer is

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Voor een instant-vakantie kun je gewoon je tv aanzetten. Dus heb je zin om te ontsnappen aan het miserabele winterweer? Kijk dan 1 van deze films op series die je hupsakee meteen kan streamen. 

Baywatch op Netflix

Dwayne Johnson en Zac Efron spelen de hoofdrollen in dit vervolg op de gelijknamige serie. Het verhaal stelt geen moer voor maar Johnson en Efron zijn wel heel gespierd en de oude Mitch Buchannon, David Hasselhoff, komt ook nog even langs. Deze film is puur voor het zonovergoten Californische strandgevoel. 

Costa!! op Netflix

Het is goed toeven aan de Spaanse kust en deze film over hitsige tieners aan de Spaanse kust trok ook in 2021 weer massa's kijkers naar de bioscoop. Anna (Abbey Hoes) en Bibi (Stephanie van Eer) hebben van Anna's moeder Frida (Katja Schuurman) zoveel spannende verhalen gehoord over beachclub Costa dat ze met eigen ogen willen zien hoe die tent in Lloret de Mar erbij ligt. Maar daar aangekomen blijkt de Costa een saaie, verloederde karaokebar waar je nog niet dood gevonden wil worden. Anna en Bibi besluiten de boel op te schudden door de tent in te schrijven voor The Battle of the Bands en zodoende  weer hip te maken.

Outer Banks op Netflix

Outer Banks speelt zich af op de eilandjes aan de kust van North Carolina met dezelfde naam en gaat over een groep middelbare schoolvrienden met de bijnaam 'Pogues' die op zoek gaan naar een schat. In deze serie is het altijd zomer. 

The Weekend Away op Netflix

Leighton Meester speelt de Amerikaanse Beth, die wel aan een vakantie toe is en daarom haar vriendin Kate opzoekt in het mooie Kroatië. Maar wat begint als een gezellig strandvakantie eindigt in een drama wanneer Kate na een wilde avond vermoord blijkt. En de eerste verdachte is Beth. The Weekend Away is zeker geen topfilm maar Kroatië is prachtig. 

The Summer I turned Pretty op Prime Video 

De vijftienjarige Isabel 'Belly' Conklin (Lola Tung) gaat ieder jaar op vakantie naar het strandhuis van de beste vriendin van haar moeder. Maar dit jaar is anders omdat de puberzonen des huizes Belly ineens interessant vinden. The Summer I turned Pretty is een hele leuke serie en dat strandhuis willen we allemaal wel.  

Just Go with It op Netflix

Adam Sandler is een plastisch chirurg die ontdekt heeft dat vrouwen mannen aantrekkelijk vinden die gevangen zitten in een ongelukkig huwelijk. Daarom chartert hij Jennifer Aniston om te doen alsof zij zijn vrouw is. Ze gaan met z'n allen naar Hawaii en daar duikt Nicole Kidman ook nog op. Deze film moet je vooral kijken als je gek bent op Hawaii.

The Shallows op HBO MAX en Netflix

Geneeskundestudent Nancy (Blake Lively) gaat naar Mexico om lekker wat te surfen maar dan blijkt ze te dicht in de buurt van een grote witte haai te komen die vanaf dat moment nog maar een doel heeft: Nancy een kopje kleiner maken. En dat levert een geweldig spannende film op. 

Luca op Disney+

Onder water is Luca een zeemonster, maar op het strand verandert hij in een gewone jongen. Luca beleeft een onvergetelijke zomer, met nieuwe vrienden, spanning en plezier. En wij doen eigenlijk hetzelfde dankzij deze leuke animatiefilm. 

Selling Sunset op Netflix

The Oppenheim Group is een makelaarskantoor in Los Angeles waarvan de makelaars enkel bestaan uit bloedmooie vrouwen die de duurste en meest extravagante kleding aan hebben. Wanneer ze geen ruzie maken, verkopen ze af en toe een huis. In Los Angeles regent het nooit en drinken de vrouwen altijd cocktails op een dakterras. 

Summer of Soul op Disney+

Het zindert in deze muziekdocumentaire niet alleen van de opzwepende muziek maar ook van de hitte in de New Yorkse zomer. Tijdens het Harlem Cultural Festival in 1969 traden o.a. B.B. King, Nina Simone, Sly & the Family Stone en Stevie Wonder. 

Summer of Soul (or, when the revolution could not be televised)

Muziek | informatief | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Baywatch

Actiekomedie | film | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie