Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bioscoophit Herman Finkers exclusief bij Pathé Thuis

Nieuws | 8 maanden geleden | Constance van Amstel

Amper uit de bioscoop verschijnt De beentjes van Sint Hildegard al on demand. De film met Herman Finkers en Johanna ter Steege is vanaf deze week exclusief bij Pathé thuis te zien.

In De beentjes van Sint Hildegard speelt komiek Herman Finkers de rol van Jan, een man die al 35 jaar getrouwd is met Gedda. Het huwelijk lijkt gelukkig, maar Jan wordt knettergek van de bemoeienissen van Gedda (Johanna ter Steege). Hij neemt daarom een drastisch besluit met alle gevolgen van dien. De grote vraag is: hoeveel liefde is te veel liefde?

Johan Nijenhuis 

De beentjes van Sint Hildegard is een Twents gesproken komisch drama van regisseur Johan Nijenhuis (oa Costa, Verliefd op Ibiza). Finkers speelt er zijn eerste filmrol en er is ook een bijrol voor presentatrice (en Twentse) Leonie ter Braak als de dochter des huizes.

Exclusief bij Pathé Thuis 

Streamingsdienst Pathé thuis heeft de film vanaf 9 september exclusief in de catalogus opgenomen. Voor 7,99 is hij te koop en daarna zo vaak te kijken als gewenst is. Wat je verder nog nodig hebt is een gratis Pathé thuis account. Dat kan je hier aanmaken.

Bekijk hier de trailer:

 

De beentjes van Sint-Hildegard

drama | film | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie