Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Hou je van wielrennen? Dan moet je de documentaireserie All-in: Team Jumbo-Visma zien

Documentaire | 20 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

Het wielerteam van Jumbo Visma is het beste van de wereld, dat bewees het team afgelopen weekend in de Belgische voorjaarskoersen nog maar eens. Vorig jaar was het ook bal en Prime Video maakte daar de documentaireserie All-In Team Jumbo Visma over die je vanaf woensdag 1 maart kunt bekijken. 

All-In Team Jumbo Visma is een soort Drive to Survive maar dan over 1 ploeg. Dat is soms jammer, maar de zesdelige documentaire geeft wel een mooi beeld over het er achter de schermen aan toe gaat bij een top wielerploeg. 

Tom Dumoulin

Nu hadden de makers ook wel mazzel met het door hen geschoten materiaal. Er was drama toen kopman Tom Dumoulin faalde tijdens de Giro d'Italia, nog meer drama met Primoz Roglic in de Tour de France en geweldig veel succes met Wout van Aert en de winst van Jonas Vingegaard in diezelfde Tour. 

Privé-leven

In de docuserie is ook te zien wat de heren wielrenners uitspoken in hun privé-leven, hun vrouwen komen aan bod, net zoals wielerjournalisten als Thijs Zeeman en ex-wielrenner Tom Boonen. Al met al maakt dat dat er iets te veel gekletst wordt in de serie maar dat wordt dan weer goedgemaakt met de spannende wedstrijdbeelden en de unieke beelden achter de schermen.  

All-in: Team Jumbo-Visma

Sport | informatief | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie