Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het tweede deel van de hele leuke realityserie Welcome to Wrexham begint al in september

Documentaire | 1 maand geleden | Irma Tomas

Hollywood-acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney kochten in 2020 Wrexham Football Club, een noodlijdende voetbalteam uit Wales. De daaropvolgende docuserie Welcome to Wrexham was een succes en nu volgt er een tweede deel.

Nadat Rob McElhenney (het meest bekend van de comedyserie It's Always Sunny in Philadelphia) het grootste deel van de corona-lockdown had gespendeerd met het kijken van sportdocumentaires wilde hij zelf ook een sportdocumentaire en dan het liefst met een eigen voetbalclub. Maar die zijn duur en daarom benaderde hij zijn rijkere collega Ryan Reynolds om de boel te helpen financieren. 

Laagste divisie

Samen besloten ze voetbalclub Wrexham te kopen, een vrij hopeloos team dat al tien jaar in de laagste divisie ploeterde. De bedoeling was om de club er weer bovenop te helpen.

Nieuwe spelers

In het eerste seizoen van Welcome to Wrexham was te zien dat er nieuwe spelers werden gekocht, dat het stadion werd opgeknapt en dat de inwoners van Wrexham, die vaker wel dan niet leven voor hun club, weer hoop kregen. En inderdaad promoveerde Wrexham naar een hogere divisie.

Liefde

Het leuke aan Welcome to Wrexham is dat de twee Hollywood-acteurs daadwerkelijk betrokken zijn bij de club. Ze zitten iedere wedstrijd voor de tv of vliegen naar Wales, ze leren de inwoners van Wrexham kennen en voelen daadwerkelijk liefde voor de club en alles wat erbij hoort. 

Nieuw seizoen

In Welcome to Wrexham 2 op Disney+ wordt vanaf 12 september een nieuw voetbalseizoen in Wrexham gevolgd.