Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vervolg André Hazes documentaire vanaf november op Videoland

Documentaire | 2 maanden geleden | Jef Willemsen

©
Foto: Screenshot Videoland
©
Foto: Screenshot Videoland

André Hazes komt definitief met een vervolg op Crossroads, de documentaireserie die hij vorig jaar samen met regisseur Cheeru Mampaey voor Videoland maakte. In The next chapter staat het nieuwe, verslavingsvrije leven van de zanger centraal. 

De volkszanger maakt op zijn eigen socials bekend dat vanaf zaterdag 18 november de driedelige docureeks The next chapter te zien is bij Videoland. Wekelijks komt er een aflevering beschikbaar. 

Crossroads

Het drieluik vertelt het verhaal van de volkszanger nu hij voor het eerst in lange tijd nuchter door het leven gaat. In Crossroads biechtte hij op hoe drank en drugs jarenlang zijn leven beheersten. Nu maakt hij met een heldere blik hele andere keuzes en ook dat gaat met vallen en opstaan. Naast André is er ook een rol weggelegd voor zijn familie en daar ontbreken vriendin Monique en zoontje Dré niet bij. 

Toekomst

Cheeru Mampaey laat in een reactie weten dat ze voelde dat er na Crossroads meer te vertellen viel: "Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst."

Hazes stond eerder deze maand stil bij het feit dat hij twee jaar nuchter is.