Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wil je een heel bijzondere documentaire zien? Dan moet je The Curious Case of Natalia Grace kijken

Documentaire | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Investigation Discovery
©
Foto: Investigation Discovery

Soms kom je een documentaire tegen waarvan het verhaal zo idioot, bijzonder en fascinerend is dat je 'm onmogelijk nog kan uitzetten. The Curious Case of Natalia Grace is er zo eentje.

In 2010 adopteerde het gezin Barnet de zesjarige Natalia, een Oekraïens meisje met dwerggroei. De eerste paar weken zijn Michael en Kristine Barnett en hun drie zoons dolgelukkig met Natalia maar dat geluk slaat snel om in een gevoel van pure horror.

Is Natalia volwassen?

Ze ontdekken dat Natalia schaamhaar heeft waardoor ze zeker weten dat ze geen zes is. En het op het oog onschuldige meisje begint het gezin ook te terroriseren. Ze staat 's nachts bij hun bed met een slagersmes en probeert Kristine te vergiftigen. De Barnetts hebben het gevoel dat ze in een nachtmerrie terecht zijn gekomen. Daarnaast blijkt Natalia geen woord Oekraïens te verstaan. Wie is deze vrouw?

Nog maar het begin

Dit is nog maar het begin van een ongelooflijk boeiende docuserie. Net wanneer je denkt alle feiten op een rijtje te hebben, blijkt het toch weer anders in elkaar te steken. Kijk onderstaande trailer en je wilt op zeker de hele documentaire zien. 

YouTube

Dat kan op de streamingdienst Discovery+. Als je die niet hebt, dan moet je even wachten tot de reeks te zien zal zijn op de zender Investigation Discovery oftewel ID. En de eerste volledige aflevering staat ook op YouTube

The Curious Case of Natalia Grace

True crime | informatief | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie