Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Ook Sylvester Stallone krijgt eigen documentaire op Netflix: Sly

Documentaire | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Eerst wast het de beurt aan Arnold Schwarzenegger en nu krijgt die andere spierbundel ook een eigen documentaire. Sly gaat over het leven en de carrière van Sylvester Stallone en over de personages die hij tot leven wekte. 

De carrière van Sylvester Stallone gaat al 50 jaar mee en bracht films voort als Rocky, First Blood (met Rambo) en The Expendables. Stallone vertelt zelf over de hoogte- en dieptepunten in zijn leven. In de trailer vergelijkt hij zijn leven met een sneltrein. "Het is zo voorbij. En filmmaken kost veel. Er is geen tijd voor iets anders."  

Realityserie

Sylvester Stallone is 76 jaar maar dat weerhoudt hem er niet van nog steeds vol gas te gaan. Hij speelde recentelijk in zijn eerste tv-serie, Tulsa King op SkyShowtime en was met zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet te zien in de realityserie The Family Stallone

Cliffhanger

Mensen die naar Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn geweest, zagen Stallone daar ook al en hij keert in september terug voor een vierde Expendables film die Expend4bles heet. En dan is het nog niet klaar met de acteur. Hij gaat ook weer Gabe Walker spelen in een reboot van de film Cliffhanger.

Sly staat in november op Netflix en dit is de teaser.