Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix-documentaireserie over de grote gezellige entertainer himself: Robbie Williams

Documentaire | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Over veel bekende mensen (ook in Nederland) werden de laatste jaren documentaires gemaakt. Als kijker vraag je jezelf dan wel eens af wiens idee dat in hemelsnaam was? Bij Robbie Williams is dat zeker niet het geval. Robbie heeft een, op z'n zachtst gezegd, enerverend leven achter de rug.

De vierdelige documentaire heet heel toepasselijk Robbie Williams en wordt uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van zijn muziekcarrière. 

Nooit eerder vertoonde beelden

De serie bestaat uit honderden uren aan persoonlijke en nooit eerder vertoonde beelden van de afgelopen 30 jaar waarin Robbie eerst wereldberoemd werd met Take That, daarna keihard werd uitgelachen toen hij een solocarrière begon en vervolgens uitgroeide tot de meest succesvolle Britse soloartiest aller tijden. Tussendoor had hij te maken met wat verslavingen en mentale problemen. Zijn goede humeur behield hij bijna altijd. 

De echte Robbie

De makers weten van wanten, want zij namen eerder ook de documentaires Amy en Lewis Capaldi: How I’m Feeling Right Now voor hun rekening. Het doel van de docuserie is in ieder geval om de echte Robbie te laten zien. 

Releasedatum

Wanneer Robbie Williams op Netflix staat is nog niet bekend, maar de streamingdienst belooft dat het binnenkort zal zijn.