Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Releasedatum bekend van de populaire Spaanse serie Entrevías seizoen 2 op Netflix

Documentaire | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Telecinco
©
Foto: Telecinco

Het tweede seizoen van Entrevías lag al een tijdje klaar en Netflix heeft nu gelukkig eindelijk een releasedatum geprikt voor de serie over oorlogsveteraan Tirso en zijn kleindochter. 

In Entrevías runde oorlogsveteraan Tirso Abantos (José Coronado)een ijzerhandel en had ie een rustig leven. Dat veranderde toen zijn 17-jarige kleindochter Irene seksueel misbruikt werd. Tirso ging op oorlogspad en nam het op tegen de drugsbendes die de beruchte wijk Entrevías in Madrid in hun greep hebben. Tegelijkertijd probeerde hij de opstandige Irene weer op het rechte pad te krijgen. 

Derde en vierde seizoen

Het eerste seizoen van Entrevías kwam in de lente van vorig jaar op Netflix en scoorde meteen heel goed. De Spaanse zender Telecinco heeft de serie inmiddels verlengd met een derde en vierde seizoen. Het is nog niet zeker of die ook op Netflix te zien zullen zijn, maar wanneer het tweede seizoen goed scoort, blijft Netflix vast niet achter. 

1 maart

In seizoen 2 van Entrevías werkt Tirso samen met de politie en ontdekt Irene dat haar vriend Nelson meer op zijn kerfstok heeft dan ze had gedacht. 

Het tweede seizoen gaat op 1 maart in première op Netflix.  

Entrevías

Actie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie