Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Queen Cleopatra op Netflix heeft de slechtste score ooit op Rotten Tomatoes

Documentaire | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het docudrama Queen Cleopatra heeft de slechtste score aller tijden op de recensie-site Rotten Tomatoes. Slechts 2% van het publiek vindt de serie te pruimen. En datzelfde geldt voor een hele magere 11% van de professionele recensenten. 

Die lage score heeft ongetwijfeld iets te maken met de controverse rond Queen Cleopatra. In het docudrama wordt de Egyptische koningin gespeeld door een zwarte actrice terwijl Cleopatra in het echt van Grieks/Macedonische afkomst was. Maar ook de recensies zijn allesbehalve enthousiast. De serie wordt beschreven als een oppervlakkige soap. 

Resident Evil

Dan nog is 2% idioot laag. Ook voor Netflix-begrippen. Tot nu toe was Resident Evil de Netflix-kneus op Rotten Tomatoes. 22% van de mensen thuis vond dat een goede serie en daarmee was het de slechtst scorende serie voor Queen Cleopatra op de streamingdienst. Andere flops zoals Jupiter’s Legacy scoorden nog een heel aardige 73%. 

Top 10

De serie wordt trouwens ook niet zo heel goed bekeken, hij is in de eerste week niet hoger gekomen dan op nummer 6 in de Netflix top 10. 

Queen Cleopatra

Portret | informatief | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie