Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De documentaire Ed Sheeran: The Sum of it All op Disney+ belooft heel bijzonder te worden

Documentaire | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Ed Sheeran: The Sum of it All zou in eerste instantie een standaard documentaire worden over Ed Sheeran die zijn nieuwe album in elkaar klust. Tot er tijdens de opnameperiode allerlei nare dingen in het leven van de popster gebeurden. En nu eindigen we met een intieme vierdelige documentaire over de ellende in het leven van Ed.

Laten we wel wezen, Ed Sheeran is een onwaarschijnlijke superster. Hij was een klein, stotterend jongetje met rood haar dat tegen alle verwachtingen in later stadions zou uitverkopen. Daar begint de documentaire mee. Maar net toen Ed dacht dat hij alles helemaal voor elkaar had, ging er van alles mis. 

Drama

Zijn vrouw Cherry werd ernstig ziek en zijn ontdekker Jamal Edwards overleed op 31-jarige leeftijd. Die twee gebeurtenissen zorgde ervoor dat de zanger een stuk minder vrolijk in het leven stond. Het was ook precies de periode dat hij werd gevolgd door een filmploeg van Disney+. 

Subract

In een interview zegt Ed Sheeran dat hij toen voor de eerste keer niet een album wilde maken waarvan hij dacht dat het in de smaak zou vallen bij het publiek maar dat hij alleen maar eerlijk wilde zijn in zijn muziek. "Dat was mijn manier om met alles om te gaan."

Nieuw album

Alle vier afleveringen van The Sum of it All zijn vanaf 3 mei te zien op Disney+, het nieuwe album van Ed Sheeran, Subtract, ziet op 5 mei het daglicht. Daarvan is de eerste single Eyes Closed. En die komt dan weer op 24 maart uit.