Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe documentaire over Neerlands trots Max Verstappen op Viaplay

Documentaire | 23 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Viaplay
©
Foto: Viaplay

Het afgelopen seizoen werd Max Verstappen, terwijl hij op weg was naar zijn tweede wereldtitel- gevolgd door de camera's van Viaplay. In Max Verstappen: Anatomy of a Champion worden ook zijn vrienden en familie geïnterviewd.

Max Verstappen: Anatomy of a Champion is een driedelige documentaire die Max volgt terwijl hij traint en racet in de Formule 1. En hoewel de Limburger vaak stoïcijns lijkt, is ook te zien dat hij toch wel degelijk de druk op zijn schouders voelt door de enorme media-aandacht en het moeten winnen. 

Vader Jos

Max zelf zegt er het volgende over: "Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk, de toewijding en de passie die nodig zijn om op het hoogste niveau in de autosport te concurreren." En vader Jos: "Veel mensen hebben geen idee wat er nodig is om aan de top van de sport te komen. Het is ongelooflijk om mijn zoon te zien groeien tot een van de meest gedreven en beste coureurs ooit in de sport"

De eerste aflevering van Max Verstappen: Anatomy of a Champion gaat op 2 april in premiere op Viaplay, de andere twee afleveringen volgen in de weken erna.