Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het vervolg van de André Hazes-documentaire op Videoland komt eraan

Documentaire | 2 maanden geleden | Irma Tomas

In de Videoland-documentaire Crossroads vertelde André Hazes van alles over zijn verslavingen en in het driedelige The Next Chapter laat hij zien hoe het nu met hem gaat.

In The Next Chapter is te zien hoe André het leven oppakt nu hij weer gezond leeft. We zien de weg naar zijn eerste tv-interview bij Eva Jinek en zijn comeback optreden bij Holland Zingt Hazes, hij wordt gevolgd bij het maken van nieuwe muziek en in zijn privéleven met Monique.

Een jaar lang

Volgens documentairemaakster Cheeru Mampaey was het verhaal nog niet af na de vorige docu: “Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen."

Weinig animo

Het is alleen de vraag hoeveel mensen nu nog geïnteresseerd zijn in het wel en wee van de zanger. Zijn nieuw uitgebrachte muziek kan niet rekenen op veel animo en de tickets voor zijn grote show in Ahoy op 25 november zijn nog volop verkrijgbaar. 

18 november

 André Hazes: The Next Chapter is geregisseerd door Cheeru Mampaey en vanaf 18 november wekelijks te streamen bij Videoland.