Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Viaplay draait warm voor het nieuwe Formule 1-seizoen

Diensten | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

Op 5 maart gaat het nieuwe Formule 1-seizoen van start in Bahrein met niet 1 maar 2 Nederlanders aan de start want Nyck de Vries doet dit jaar ook mee bij Alpha Tauri. Om je in de juiste stemming te krijgen, heeft Viaplay wat voorpret geprogrammeerd. En die begint vandaag al.

Het seizoen telt 23 races, waaronder de Dutch GP in Zandvoort en een nieuwe race door de straten van Las Vegas. Maar eerst is de vraag in welke auto de coureurs dat gaan doen. Die van Max Verstappen wordt vandaag onthuld. 

Red Bull Racing launch 2023

Vandaag is het tijd voor de Red Bull Racing Launch. Het team van Max Verstappen showt in het hart van New York de nieuwe bolide voor het seizoen 2023.

Vandaag vanaf 15:00

Shakedown: Red Bull Racing Launch 2023 

Amber Brantsen kijkt in een speciale aflevering van Shakedown terug op de Launch van Red Bull Racing. Zij doet dit samen met analisten Tom Coronel en Ernest Knoors. Daarnaast blikken zij ook vooruit op het aankomende seizoen. Commentator Nelson Valkenburg is in New York voor interviews met onder andere Max Verstappen, Sergio Perez en teambaas Christian Horner.

Vanavond vanaf 20:30

Testdagen Bahrein

De presentatie van alle nieuwe auto's. Presentatrice Amber Brantsen en verschillende analisten onder wie Giedo van de Garde en Tom Coronel praten je tussendoor bij over nieuwe ontwikkelingen, verwachtingen en uiteraard over Max Verstappen en Nyck de Vries.

23, 24 & 25 februari van 08:00u - 17:30