Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Hockeyliefhebber? Dan is Viaplay the place to be

Diensten | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Viaplay
©
Foto: Viaplay

Viaplay heeft de streamingrechten voor de Hoofdklasse hockey dames en heren in Nederland gekocht. Maar dat betekent niet dat de NOS helemaal verstoken blijft van hockey. 

Vanaf september brengt Viaplay bijna 300 wedstrijden live per seizoen. Het gaat daarbij om zowel de Hoofdklasse dames en de Tulp Hoofdklasse heren, de Nederlandse tophockey divisies. Vrijwel alle wedstrijden worden voorzien van Nederlandstalig commentaar.

We zijn goed in hockey

In Nederland is hockey ongelooflijk populair en we zijn er ook nog eens heel goed in. De vrouwenploeg is regerend olympisch-, Europees- en wereldkampioen, terwijl de mannenploeg twee olympische en drie wereldtitels heeft gewonnen en regerend Europees kampioen is. De Nederlandse hockeycompetitie is dan ook een van de beste in de wereld. 

Lees ook: Viaplay heeft niet alleen sport maar ook goeie series

Beste hoofdklasse ter wereld

Alle spelers van het Nederlands Elftal komen momenteel uit in de Hoofdklasse, die 12 vrouwen- en 12 mannenteams telt en wordt gezien als één van de toonaangevende veldhockeycompetities in de wereld.

NOS

Viaplay en de hockeybond hebben een overeenkomst gesloten met de NOS zodat de nationale omroep nog immer live Hoofdklasse wedstrijden en samenvattingen mag uitzenden.