Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Snel kijken: Deze topfilms en -series verdwijnen nog deze maand van Netflix

Diensten | 1 maand geleden | Irma Tomas

Altijd wanneer Netflix bekend maakt welke titels verdwijnen, doet het een beetje pijn, maar ditmaal is het extra erg. Netflix verwijdert een van de beste films op de streamingdienst: Wind River. En dat is niet het enige slechte nieuws.

Zondag 22 mei

Wind River

Dit is een bloedstollend spannende film waarin de jonge rechercheur Jane Banner (Elizabeth Olsen) uit moet zien te vinden wie de jonge Natalie vermoord heeft in een Indianenreservaat in Wyoming. Ze krijgt gelukkig hulp van de plaatselijke sporenzoeker Cory Lambert (Jeremy Renner) die zijn eigen dochter een paar jaar geleden op gruwelijke wijze is verloren. De sfeer is geweldig neergezet en de climax op het einde is fantastisch. Gaat deze nog snel zien! 

Zondag 22 mei

BlacKkKlansman

BlacKkKlansman van regisseur Spike Lee is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Ron Stallworth en klinkt te absurd voor woorden. In de jaren 70 is Stallworth (John David Washington) de eerste Afro-Amerikaanse agent bij de politie van Colorado Springs. In een opwelling besluit hij undercover te gaan bij de lokale tak van de KKK. Daarvoor heeft hij wel een blank alter ego nodig. Dat vindt hij in de vorm van zijn Joodse collega Flip Zimmerman (Adam Driver). 

Dinsdag 31 mei

Bad Blood (3 seizoenen)

Deze Canadese misdaadserie gaat over de (echt bestaande) maffiafamilie Rizzuto familie die jarenlang de drugshandel in Montreal in handen had. Hoofd van de hele operatie is Vito Rizzuto die een enorme drugssmokkeloperatie vanuit de haven runt. Maar wanneer Vito wordt uitgeleverd aan de VS voor een drievoudige moord uit de jaren tachtig op de New Yorkse Bonanno-maffiafamilie, neemt zijn rechterhand, Declan Gardiner (Kim Coates) de boel over. Er is ook nog een tweede seizoen, maar dat is pure fictie. 

Dinsdag 31 mei

On Becoming a God in Central Florida (1 seizoen)

Na de onfortuinlijke dood van haar echtgenoot ontdekt pretparkmedewerker Krystal (Kirsten Dunst) dat haar man het slachtoffer is geworden van een piramidespel waarbij (zoals gewoonlijk) de organisatoren stinkend rijk zijn geworden en de onderknuppels te gronde worden gericht. Krystal besluit zichzelf in deze zwarte komedie omhoog te werken, om deze vervolgens te gronde te richten. 

Dinsdag 31 mei

StartUp 

StartUp was een grote hit op Netflix en gaat over vier mensen die elkaar niet kennen maar die met elkaar te maken krijgen dankzij schimmige deals en de startup van een nieuwe cryptovaluta. Izzy Morales (Otmara Marrero) is een ambitieuze jonge programmeur met een idee dat in potentie de wereld kan veranderen: GenCoin, een cryptomunt waar iedereen ter wereld gebruik van kan maken. Izzy komt in contact met Nick Talman (Adam Brody) die besluit om het zwarte geld van zijn vader in GenCoin te steken. Dat trekt de aandacht van gangster Ronald Dacey (Edi Gathegi) die het geld van zijn bende liet witwassen door de vader van Nick. Izzy, Nick en Ronald krijgen allemaal te maken met de corrupte FBI-agent Phil Rask (Martin Freeman) die de vader van Nick chanteerde.