Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Starzplay heet voortaan Lionsgate+ en geeft dertig dagen gratis films en series

Diensten | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Lionsgate
©
Foto: Lionsgate

Starzplay heeft zijn naam veranderd in Lionsgate+. De films en series van de streamingdienst zie je als onderdeel van Viaplay en Canal Digitaal, maar je kunt er ook een los abonnement op nemen. De eerste maand kijk je zelfs helemaal gratis!

Het Amerikaanse abonneekanaal Starz heeft al een hele poos een internationale streamingdienst die in veel landen actief is onder de naam Starzplay. Onlangs werd de dienst omgedoopt in Lionsgate+. De dienst is actief in de meeste Europese landen, waaronder Nederland, en verder ook in Zuid-Amerika, Canada, Australië en Japan.

Lionsgate+

Aan het aanbod verandert na de naamsverandering niets: op Lionsgate+ zie je nog steeds een selectie van hoofdzakelijk films en series. Die films zijn vaak een paar jaar oud en voor het grootste deel al eens op tv uitgezonden, maar het serieaanbod van Lionsgate+ is echt de moeite waard. je kijkt er bijvoorbeeld naar Gaslit met Julia Roberts, het strippersdrama P-Valley en de gangsterserie Power met al zijn spin-offs. 

Les liaisons dangereuses

Op 6 november komt daar ook de nieuwe serie Les liaisons dangereuses bij. Deze prequel van het vaak verfilmde boek van Pierre Choderlos de Laclos laat zien hoe de markies de Merteuil en de Vicomte de Valmont elkaar ontmoeten aan de vooravond van de Franse Revolutie.

Eerste maand gratis

Een abonnement op Lionsgate+ kost 4,99 euro per maand. Daarvoor kun je onbeperkt kijken op vier apparaten tegelijk. Wie nu abonnee wordt kijkt de eerste dertig dagen helemaal gratis.

P-Valley

Misdaad | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Gaslit

Drama | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie