Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Weer een nieuwe streamingdienst erbij: SkyShowtime binnenkort naar Nederland

Diensten | 16 dagen geleden | Irma Tomas

SkyShowtime wil officieel nog geen datum noemen, maar de geruchten gaan dat de nieuwe streamingdienst deze zomer al naar Nederland komt. En dat is na Viaplay en HBO MAX al de derde nieuwe streamingdienst dit jaar.

SkyShowtime komt deze kant op met een indrukwekkende bibliotheek aan films, series en programma’s. Alles van de zenders NBC, MSNBC, E!, Bravo, SyFy, MTV en Comedy Central en Paramount-films als Indiana Jones, The Godfather, Jaws en nieuwe films als Top Gun: Maverick en Jurassic World Dominion. Dat zijn nogal wat namen. Daarnaast maakt SkyShowtime ook succesvolle originals zoals Yellowstone, The Stand en Coyote.

Abonnement

Hoeveel een abonnement op SkyShowtime gaat kosten, is nog niet bekend. Het is de vraag of de streamingdienst aan de hoge kant gaat zitten, zoals Netflix waarbij het goedkoopste abonnement 7,99 euro kost of aan de lage kant zoals Prime Video dat een abonnement aanbiedt voor slechts 2,99 euro.

Veel streamingdiensten

Gezien de hoeveelheid streamingdiensten die Nederland al telt, lijkt het verstandig om wat lager in te zetten. Ook al omdat de mensen door inflatie en hoge energierekeningen steeds minder geld hebben om uit te geven. We zullen het binnenkort weten.