Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Laatste week voor veel titels op Ziggo Movies & Series XL

Diensten | 26 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Het was zo mooi: als Ziggo-abonnee kunnen kijken naar de meeste kwaliteitsseries van de Amerikaanse abonneezender HBO. Aan die situatie komt na deze week helaas een einde, want Ziggo en HBO gaan uit elkaar.

Omdat HBO Max komend kwartaal op de Nederlandse markt begint met zijn eigen streamingdienst, worden de HBO-titels weggehaald bij Ziggo. Klassiekers als The Sopranos en Game of Thrones en meesterwerkjes als The Wire en Chernobyl gaan op oudejaarsavond verdwijnen. Kijk dus snel nog die ene miniserie die al zo lang op je lijstje staat of je favoriete aflevering van Game of Thrones, want op nieuwjaarsdag is het feest voorbij.

Ziggo HBO

Het leed wordt nog enigszins verwacht doordat sommige recente HBO-titels nog een poosje bij Ziggo te zien blijven. Het gaat om actuele series als The White Lotus, Mare of Easttown en Succession, die zeer hoog gewaardeerd werden. Nieuwe seizoenen van deze series gaan hoogstwaarschijnlijk niet op Ziggo verschijnen.

Succession blijft nog een poosje op Ziggo

HBO Max

Ergens in de eerste maanden van 2022 kun je het hele HBO-aanbod weer terugzien op HBO Max. Wanneer deze dienst precies van start gaat in Nederland is nog niet bekend, maar natuurlijk houdt Guidinc je op de hoogte.