Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Premier League vanaf vandaag op Viaplay

Diensten | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

De Premier League staat altijd garant voor spanning en sensatie. Streamingdienst Viaplay bemachtigde de de rechten van de Engelse competitie en dat is de plek waar je vanaf vandaag al terecht kunt voor je portie football.

Viaplay haalde al eerder al een gigantische vis binnen met de Formule I en sportliefhebbers die nog twijfelen over een abonnement moeten nu over de streep worden gehaald met een van de beste en populairste competities van Europa, de Engelse Premier League. 

Erik ten Hag

Als dit seizoen net zo spannend wordt als het vorige, valt er in ieder geval niets te klagen. Toen eindigde de Premier League spectaculair met Manchester City dat op de laatste speeldag zijn vierde kampioenschap in vijf jaar binnensleepte ten koste van Liverpool. Nederlandse voetbalfans letten natuurlijk extra op Erik ten Hag die zijn debuut maakt als coach van Manchester United. Nathan Aké tekende deze zomer bij kampioen Manchester City en natuurlijk is Virgil van Dijk nog steeds een van de helden bij Liverpool.

Frank de Boer

Koen Weijland presenteert de uitzendingen van de Premier League én van de Duitse Bundesliga, waarvan de rechten ook in het bezit zijn van Viaplay. Hij krijgt hulp van een heel blik analisten: Jaap Stam, Cedric van der Gun, Simon Cziommer, Frank de Boer, Nigel de Jong, John van ’t Schip en Aron Winter. De voetballiefhebber gaat sowieso niks te kort komen want, Viaplay zendt wekelijks zestig wedstrijd live uit. 

De kick-off is vrijdag 5 augustus om 20:00 uur