Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

We zijn bijna af van de irritante Netflix-melding 'Ben je er nog?'

Diensten | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix test sinds een paar weken een functie waardoor je van die pesterige pop-up 'Ben je er nog?' afkomt die verschijnt na een paar afleveringen van een serie. 

Natuurlijk is het hartstikke goed bedoeld van Netflix. Misschien ben je in slaap gevallen en dan kost het afspelen van Netflix alleen maar stroom. Maar negen van de tien keer ben je natuurlijk gewoon nog aan het kijken en dan voelt het toch of je door Netflix op de vingers wordt getikt. 

Ongestoord kijken

Wil je echt nog een aflevering van Peaky blinders kijken? Ja Netflix, dat wil ik. Ik wil ongestoord drie seizoenen achter elkaar kunnen kijken zonder dat me wordt gevraagd of ik het echt zeker weet. Nee, ik heb echt niets beters te doen. 

Niet meer vragen

Dit was een ergernis van meer Netflix-abonneehouders en dus wordt op dit moment getest met een pop-up die vraagt of je je nog steeds aan het kijken bent en of je de rest verder wilt kijken zonder dat je dat gevraagd wordt. Zo makkelijk kan het zijn! 

De reacties zijn zo enthousiast dat het niet lang meer kan duren totdat Netflix deze feature over de hele wereld uitrolt.