Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Live op Viaplay: de strijd tussen Manchester United en Arsenal in de Premier League

Diensten | 21 dagen geleden | Judith Regeling

©
Foto: Adrian DENNIS / AFP
©
Foto: Adrian DENNIS / AFP

Het Manchester United van Erik ten Hag neemt het op zondag 4 september op tegen het Arsenal van Mikel Arteta. Benieuwd wie er wint? De wedstrijd is live te zien via streamingdienst Viaplay.Advertisement

De Premier League staat natuurlijk altijd garant voor spanning en sensatie, maar dat wordt op 4 september nog even extra aangevoerd met het duel tussen Manchester United en Arsenal.

Manchester United vs. Arsenal

Hoewel de Premier League pas een paar weken draait, heeft Arsenal momenteel nog maar weinig te vrezen. De club leidt namelijk momenteel het klassement met 5 overwinningen: de ploeg won namelijk al van onder meer AFC Bournemouth, Fulham, Aston Villa en Leicester City.

Manchester United

Voor Manchester United had zo'n start ook mooi geweest, maar hun droom begon vooral als een ware nachtmerrie. De club van de Nederlandse trainer Erik ten Hag wist namelijk aan het begin van dit Premier League-seizoen al geen weerstand te bieden aan Brighton & Hove Albion (met 1-2) en Brentford (4-0). Toch lijkt er langzaam wat verbetering in te komen: de club wist wel te nipt te winnen van Southampton, Leicester City en Liverpool. Daardoor vindt de club uit Manchester zichzelf terug op de achtste plaats in de Premier League.

Antony

Of ze het dan nodig hebben of niet: versterking is nabij. Eind augustus kwam het nieuws naar buiten dat Ajax-speler Antony voor maar liefst 95 miljoen euro (met mogelijke uitloop naar 100 miljoen) wordt herenigd met coach Erik ten Hag. Met die transfersom is Antony de duurste uitgaande transfer ooit bij Ajax. Mogelijk is dat alleen maar goed: het huidige team kan wel een extra handje gebruiken.

Manchester United vs. Arsenal is 4 september om 17:30 uur te zien op Viaplay.