Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

James Bond verhuist naar Amazon Prime Video

Diensten | 1 jaar geleden | Irma Tomas

Amazon heeft de filmstudio's van MGM gekocht voor 8,45 miljard dollar en is de nieuwe eigenaar van alle James Bond-films. En daarmee slaat Prime Video van Amazon een grote slag.

MGM heeft de rechten van ruim vierduizend films en nog veel meer afleveringen van tv-series. Daar zitten naast de James Bond-filmreeks ook titels bij als Robocop, Rocky, Silence of the Lambs, Tomb Raider, Fargo en The Handmaid’s Tale.

Gratis verzending bij Prime

Al deze films en series komen nu in handen van het bedrijf dat vooral een gigantische webwinkel is. Dat is ook het geheim van Prime Video. Voor het luttele bedrag van €2,99 per maand mag je heel veel zien, winst wordt gemaakt met de spulletjes die je koopt.

Want abonnee's van Prime betalen vaak geen verzendkosten en bestellen daarom veel vaker en veel meer. Slimme zet dus van oprichter Jeff Bezos & co.

Lees ook: Alles over de streamingdienst Prime Video van Amazon

Concurrentie voor Netflix en Videoland

Wereldwijd is Prime Video enorm groot, in Nederland nog relatief klein. Maar Netflix en Videoland krijgen concurrentie, want de streamingdienst wil duidelijk groeien: onlangs nog ging er de goede Nederlandse oorlogsfilm De Oost in première. En deze zomer staat de blockbuster The Tomorrow War met Chris Pratt op de agenda.

Wil je weten wat er nu al voor leuks op Prime Video van Amazon te zien is? Bekijk dan onze lijsten hieronder.