Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Twijfel je over een HBO Max-abonnement? Deze titels wil je niet missen!

Diensten | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: HBO Max
©
Foto: HBO Max

Het moment dat HBO Max in Nederland van start gaat komt steeds dichterbij. Twijfel je nog of je een abonnement gaat nemen op deze streamingdienst? Weet dan dat HBO Max veel meer biedt dan oude afleveringen van Friends en Game of Thrones. Deze tien films en series wil je in ieder geval niet missen.

Naast onderstaande series en films zijn er op HBO Max ook veel topseries die je in Nederland al wel kon zien, maar alleen als je klant was bij Ziggo en een speciaal abonnement afsloot. Ook al die juweeltjes, zoals The White Lotus, Succession, Euphoria en Mare of Easttown, zie je straks gewoon bij HBO Max. 

Peacemaker

De eerste versie van de DC-superschurkenfilm Suicide Squad was zo beroerd dat we hem maar snel vergeten. Met The Suicide Squad maakte James Gunn (Guardians of the Galaxy) een versie die in alle opzichten beter en leuker is. Een van de sterren uit die film is John Cena in de rol van de onnozele spierbundel Peacemaker. Deze kreeg op HBO Max zijn eigen serie, en die is hilarisch en lekker grof. James Gunn nam opnieuw de scenario's en (het grootste deel van) de regie voor zijn rekening.

Starstruck

HBO Max werkt voor sommige producties samen met de Britse BBC, zoals voor deze sympathieke comedyserie. De jonge Nieuw-Zeelandse Jessie woont in Londen, waar ze het hoofd boven water probeert te houden met slecht betaalde baantjes. Oudejaarsnacht viert ze door het bed in te duiken met een onbekende, van wie ze pas later ontdekt dat het een beroemde filmster was. Rose Matafeo schreef de serie en speelt de rol van Jessie. Starstruck krijgt een tweede seizoen.

Hacks

Deborah Vance (Jean Smart) staat al sinds mensenheugenis op de planken als stand-upkomiek in Las Vegas. Nu haar materiaal een beetje oud wordt en Deborah aan relevantie dreigt te verliezen, wil het casino waar ze optreedt het aantal shows afbouwen. Dan maakt ze kennis met de jonge Ava Daniels (Hannah Einbinder), een schrijfster die net is ontslagen. De twee slaan de handen ineen en beginnen een samenwerking veel ups en downs. Het eerste seizoen kreeg meteen drie Emmy Awards, een tweede is besteld.

Raised by Wolves

Alien-regisseur Ridley Scott had een dikke vinger in de pap bij het maken van de sf-serie Raised by Wolves. In de toekomst is de aarde onleefbaar geworden door een oorlog tussen een religieuze orde en militante atheïsten. Twee androïde robots ontsnappen  met een set menselijke embryo's naar de planeet Kepler-22b, waar ze een nieuwe beschaving willen opbouwen. Ze zijn er echter niet alleen. Op 3 februari gaat het tweede seizoen van start.

The Flight Attendant

Stewardess Cassie Bowden (Kaley Cuoco uit The Big Bang Theory) wordt wakker in haar hotelkamer met een gigantische kater en in bed met een onbekende man (Michiel Huisman). Op zich niet zo vreemd, want ze drinkt als een ketter en duikt regelmatig met passagiers de koffer in. Dit keer is de kerel naast haar echter morsdood. Cassie ruimt de boel op en gaat naar haar werk, terwijl ze zich probeert te herinneren wat er de vorige dag gebeurd is. Natuurlijk komt de politie haar al snel op het spoor. Deze luchtige comedythriller krijgt dit voorjaar een tweede seizoen.

Class Action Park

HBO Max heeft niet alleen films en series, maar ook documentaires. Class Action Park is er een die je absoluut wil zien. Hij vertelt het verhaal van een gigantisch populair pretpark in New Jersey in de jaren tachtig, waar nauwelijks regels waren. Het park was vol attracties die enorm gevaarlijk waren en waar gasten aan de lopende band gewond raakten. De verhalen die bezoekers van toen vertellen zijn ongelooflijk en om je te bescheuren, totdat je hoort over de doden die er zijn gevallen. Het ongelooflijke verhaal van Action Park is ook de basis van een tv-serie die momenteel wordt gemaakt. 

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Fans van Harry Potter zagen afgelopen nieuwjaarsdag de reünie van hun idolen aan hun neus voorbij gaan. De special werd in Nederland namelijk niet uitgezonden, maar is alleen op HBO Max te zien. De meeste originele castleden zijn van de partij. Natuurlijk Daniel Radcliffe (Harry), Rupert Grint (Ron) en Emma Watson (Hermione), maar ook Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton en Tom Felton, plus regisseur Chris Columbus van de eerste film. De special is opgenomen in de Warner Bros Studio Tour in Londen, het mekka voor Potterfans van over de hele wereld.

Zack Snyder's Justice League

Zack Snyder was ontevreden over de eerste versie van Justice League. Hij stapte terug als regisseur na de dood van zijn dochter, en zijn opvolger maakte er een film van die heel anders was dan de versie die Snyder voor ogen stond. Na aandringen van de fans kreeg hij alsnog de kans om zijn eigen versie te maken, en dit vier uur lange bombastische epos is het resultaat. Geen lichte kost, maar door de opbouw in hoofdstukken kun je hem gerust in een aantal zittingen bekijken.

Station Eleven

Twintig jaar na een dodelijke griepepidemie proberen de overlevenden zich staande te houden terwijl de beschaving is ingestort. De post-apocalyptische sf-miniserie Station Eleven volgt een groep rondtrekkende artiesten die in aanraking komen met de leden van een enge sekte. Mackenzie Davis en Himesh Patel spelen de hoofdrollen in deze bejubelde serie met een omvangrijke cast.

Gossip Girl

HBO Max blies de populaire serie Gossip Girl nieuw leven in. Net als de Sex and the City-film van HBO Max waren de recensenten er niet dol op, maar de fans van de originele serie zullen er toch een blik op willen werpen. Bij de reboot van Gossip Girl stonden dezelfde producenten aan het roer en verzorgde Kristen Bell weer de voice-over. Verder is de cast helemaal nieuw en zijn de spraakmakende roddels dit keer afkomstig van een geheimzinnige, alles wetende blogger. De serie trok hoge kijkcijfers en krijgt een tweede seizoen.

Zack Snyder's Justice League

Actie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie