Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Heel veel Formule 1 bij Viaplay de komende weken

Diensten | 15 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Viaplay
©
Foto: Viaplay

Het Formule 1-seizoen mag dan wel afgelopen zijn, Viaplay heeft nog een hele rits programma's over Max Verstappen en de snelle auto's op stapel staan. Met o.a. een lang interview met Max. 

Dit is wat Viaplay de komende weken nog allemaal van plan is rond de Formule 1. En zo te zien kan Max Verstappen nog lang niet met vakantie. 

Vanaf 30 november - F1 2022: Year of the Lion

De dominantie van Max Verstappen, de pijnlijke neergang van Ferrari en de dreigende comeback van Mercedes. Viaplay-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel nemen je nog een keer mee naar het seizoen 2022, inclusief het debuut van Nyck de Vries en het oranjeweekend in Zandvoort.

Vanaf 7 december - Max’s Machine

Tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen en voormalig Formule 1-coureur David Coulthard geven tekst en uitleg over hoe uniek een Formule 1-auto is.

10 december live - Red Bull Racing Home Run 

Live verslag van de Red Bull Racing Home Run op Midsummer Boulevard in Milton Keynes. Het team van Max Verstappen viert beide kampioenschappen in de Formule 1 met demonstraties van onder meer Max Verstappen, Sergio Perez en nog veel meer.

Vanaf 14 december - F1 Talks

F1 Talks keert terug voor een tweede seizoen. Vanaf het circuit van Imola blikt Amber Brantsen samen met tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen, vader Jos Verstappen en Viaplay-analisten Giedo van der Garde, Heikki Kovalainen en Bjorn Wirdheim uitgebreid terug op het Formule 1-seizoen 2022.

Vanaf 26 december - Verstappen Lion Unleashed 2

In een exclusief gesprek met Viaplay blikken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het afgelopen Formule 1-seizoen.

Vanaf begin 2023 - Anatomy of a World Champion

De driedelige documentaireserie Anatomy of a World Champion verwelkomt je in de wereld van Max Verstappen met exclusieve toegang tot zijn familie en team. Voor het eerst opent hij de deuren naar zijn leven en krijgt de kijker te zien hoe hij is gevormd.