Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Heb jij al gestemd op je favoriete nieuwe streamingdienst voor de Guidinc. Awards?

Diensten | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Guidinc. Awards
©
Foto: Guidinc. Awards

Dit jaar werden we in Nederland verblijd met twee grote nieuwe streamingdiensten. Welk van de twee is jouw favoriet voor de Guidinc. Awards?

Viaplay deed op 1 maart haar intrede, HBO MAX startte een week later zodat de keuze in streamingdiensten in Nederland ineens ongelooflijk groot werd. 

Viaplay

Viaplay moet het vooral hebben van de liveverslagen van de Formule 1 en andere sporten en liefhebbers van Scandinavische series. Maar de dienst heeft in de toekomst ook wat Nederlandse originals in de planning staan. 

HBO MAX

HBO MAX heeft een Mount Everest aan prachtige series en grote bioscoopfilms die 45 dagen na de première al te streamen zijn.

Tot nu toe lijken de nieuwe streamingdiensten prima te boeren in Nederland. De site en app van de twee diensten waren in de eerste maand goed voor respectievelijk 18,1 miljoen en 15 miljoen bezoeken. En dat is geweldig veel. Hoeveel van die mensen daadwerkelijk een abonnement aanschaften, is dan weer niet bekend. 

Heb jij een abonnement op Viaplay of HBO MAX of misschien wel allebei? En wat is je favoriet? Laat het weten in de verkiezing voor de Guidinc. Awards 2022. En als je daar toch bent, stem dan meteen ook op je favoriete serie, film, documentaire en realityserie van het jaar. 

De winnaars van de Guidinc. Awards krijgen op 8 juni hun prijs.