Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Driedelige documentaireserie The Elon Musk Show nu te zien bij Viaplay

Diensten | 2 maanden geleden | Judith Regeling

©
Foto: Viaplay
©
Foto: Viaplay

Wie alles wil weten over Elon Musk, zit nu garant bij Viaplay. De streamingdienst heeft namelijk de rechten van The Elon Musk Show, een driedelige serie over het leven van de rijkste man ter wereld.Advertisement

The Elon Musk Show is zoveel meer dan de volgende documentaire: er is echt werk van gemaakt om hem zo goed mogelijk te portretteren!

The Elon Musk Show

Als er in een bepaalde kennisquiz zou worden gevraagd: 'wat weet je van Elon Musk?' zouden vele mensen vast direct denken aan 'rijkste man ter wereld', 'SpaceX', 'Twitter' en 'Tesla'. Maar dat is maar een deel van zijn verhaal. In deze driedelige documentaireserie probeert maker Jeremy Llewellyn Jones er daarom samen met actrice Kate Fleetwood achter te komen wie de echte Elon is en hoe hij is gekomen waar hij nu is.

Persoonlijke interviews

De makers gingen hiervoor niet over één nacht ijs. In deze reeks zitten namelijk niet alleen bijzondere fragmenten van de Amerikaanse ondernemer, maar ook gesprekken met hem, zijn moeder, vader, ex-vrouw en verschillende medewerkers van zijn bedrijf. Het geheel moet antwoord geven op de vraag of Elon Musk nu een genie is of vooral een eenling met bizar gedrag die toevallig is uitgegroeid tot de rijkste man ter wereld.

Bekijk hieronder de trailer en krijg alvast een indruk van The Elon Musk Show.

Lovende reacties

Of je het nu eens bent of niet met de conclusie van het geheel, één ding staat volgens de Engelse krant Independent buiten kijf: "The Elon Musk Show is buitengewoon goed gemaakt. De mix van archiefbeelden en frisse interviews, stilstaande fotografie en klassieke muziek is prachtig en nauwgezet met zorg en vakmanschap vermengt", is hun conclusie. "De programmamakers moeten vele lange dagen en nachten in de montagekamer hebben doorgebracht!" Wij vinden daarom dat je het enkel om deze reden al niet mag missen. Laat staan dat je er ook nog eens iets van opsteekt!

The Elon Musk Show is nu te zien bij Viaplay.

The Elon Musk Show

Portret | informatief | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie