Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Ook een Disney+-abonnement wordt duurder

Diensten | 1 maand geleden | Irma Tomas

Na Netflix heeft nu ook Disney bekendgemaakt dat een abonnement op streamingdienst Disney+ duurder wordt en dat er een abonnement met advertenties komt.

De nieuwe prijs voor een abonnement met advertenties is 7,99 dollar. En dat is de prijs van het huidige abonnement zonder advertenties. Wat dat voor de Nederlandse prijzen betekent, is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk zijn wij dan 7,99 euro kwijt.

4 minuten per uur

Volgens de baas van Disney+ hoeven we niet bang te zijn dat er een overload aan reclame komt, je moet denken aan zo'n vier minuten per streaminguur. Het is fijn dat er een keuze in abonnementen komt, maar natuurlijk is het jammer dat er reclames in het spel komen. Het is juist zo fijn aan streamingdiensten dat je oneindig kan doorkijken zonder te worden lastiggevallen door mensen die dingen aanprijzen die je niet wil. 

10,99 dollar

Een abonnement zonder advertenties wordt 10,99 dollar kosten in Amerika en zou dan dus 10,99 euro worden. Een prijsstijging van 3 euro. De wijzigingen gaan in de VS op 8 december in. 

Eerder maakte Netflix al ongeveer hetzelfde nieuws bekend