Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Discovery lanceert streamingdienst discovery+

Diensten | 5 maanden geleden | Constance van Amstel

©
Foto: Dplay Entertainment Limited
©
Foto: Dplay Entertainment Limited

Nederland is vanaf vandaag weer een streamingdienst rijker. Discovery lanceert vandaag discovery+, een nieuwe streamingdienst voor reality- en entertainmentprogramma’s.

Discovery+ is de opvolger van D-Play, de streamingsdienst van Discovery Benelux. Met de lancering van het wereldwijd te streamen discovery+ krijgt de dienst niet alleen een nieuwe naam, maar ook een heleboel nieuwe original content, waaronder Nederlandstalige series. Op discovery+ zijn daarnaast programma’s te zien van tv-zenders Discovery, TLC en ID.

Sex Tape met Bobbi Eden

Een van de nieuwe, Nederlandse series is Sex Tape. Hierin worden Nederlandse en Vlaamse koppels in en buiten de slaapkamer gecoacht door Goedele Liekens in de Vlaamse versie en Bobbi Eden in de Nederlandse variant. Een andere veelbelovende nieuwe titel is 90 Day Pyjama Party. In deze serie kijken bekende Nederlandse duo's naar het nieuwe seizoen van de populaire TLC-realityserie 90 Day Fiance en leveren hier commentaar op. Onder de BN'ers onder meer Rijk Hofman en Nienke Plas.

Ontsnappen aan de realiteit

Susanne Aigner, General Manager van Discovery GSA & Benelux: “We zijn ontzettend trots en verguld om discovery+ vandaag in Nederland te lanceren. Helemaal in een tijd waarin mensen ernaar verlangen te ontsnappen aan de realiteit van alle dag en willen opgaan in een andere wereld. Met discovery+ bieden we een streamingsdienst waarmee dat kan. Of het nu een avontuur in de wijde wereld is of romantiek dichtbij huis, het is allemaal te zien bij ons.”

Een abonnement op discovery+ kost 3,99 euro per maand of 39,99 euro per jaar. De dienst is te vinden via de app van discovery+.

 
(dit artikel is geschreven in samenwerking met discovery+)