Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe stand-up show van Chris Rock live en wereldwijd op Netflix

Diensten | 24 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix presenteert regelmatig stand-up shows van bekende komieken, maar voor volgend jaar heeft de streamingdienst iets heel speciaals gepland. De nieuwe show van Chris Rock zal live op Netflix worden uitgezonden en wereldwijd te zien zijn. Daarmee krijgt de comedian een primeur op Netflix.

Op Netflix kijk je films, series en documentaires wanneer dat jou het beste uitkomt. Video on demand, wordt dat wel genoemd. Dat is dus iets anders dan zogenoemde lineaire tv-kanalen, waarvoor je klaar moet gaan zitten op het moment dat er wat leuks of interessants voorbijkomt. Onhandig, maar ideaal voor live evenementen waar de hele wereld op afstemt, zoals een belangrijke sportwedstrijd of het Eurovisie Songfestival.

Chris Rock

Netflix kondigde vandaag aan dat het binnenkort ook zo'n live evenement gaat presenteren. De nieuwe stand-upshow van Chris Rock zal wereldwijd live te zien zijn op Netflix. De comedian heeft een tijdje terug al aangekondigd dat er een nieuwe voorstelling op Netflix aan zit te komen. Kort nadat Will Smith hem (ook live) tijdens de Oscaruitreikingen in zijn gezicht mepte, vertelde Chris Rock dat hij er binnenkort meer over zou gaan vertellen. "Mensen verwachten van me dat ik wat ga zeggen over die onzin," liet hij zijn publiek weten tijdens een optreden in Londen. "Ik ga het er nu niet over hebben. Dat toe ik te zijner tijd, op Netflix."

In 2023

Het nieuwe streamingevenement met Chris Rock is in 2023 te zien op Netflix, maar wanneer precies is nog niet bekend. Hieronder zie je de trailer van Tamborine, een eerdere Netflix-show van Chris Rock.