Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Discovery+

Diensten | 1 jaar geleden | Irma Tomas

De nieuwste streamingdienst aan het firmament is Discovery+ en het is zeker niet de minste van het hele stel.

Hiervoor heette de streamingdienst van Discovery D-play, maar die is bij deze komen te vervallen.

Wat kunnen we zien?

Zenders die onder moederbedrijf Discovery vallen zijn o.a. realitykanaal TLC, huizenzender HGTV, Food Network, true-crime zender ID, Oprah Winfrey's OWN, Travel Channel en Animal Planet. 

Eurosport en de Olympische Spelen

Ook de content van Eurosport zal beschikbaar zijn op Discovery+, waaronder tennis, wielrennen en motorsport. En Discovery gaat (als alles goed gat) de Olympische Spelen van Tokio 2021 streamen. 

Discovery+ originals

Discovery+ originals zijn er ook, zo maakt de zender 90 day fiancé: pyjama party, waarin BN'ers commentaar geven op het befaamde realityprogramma waarin Amerikanen binnen 90 dagen moeten beslissen of ze met hun buitenlandse liefde trouwen. 

Sex Tape

In het door Bobbi Eden gepresenteerde programma Sex tape krijgen we een kijkje in de slaapkamer van onbekende en iets bekendere deelnemers. 

Original documentaires

De streamingdienst begeeft zich ook op de documentairemarkt. Niet allee met bijvoorbeeld BBC-docu's van David Attenborough maar ook originals zoals What Killed Maradona en Prince Andrew, Maxwell & Epstein.

Wat kost het?

Discovery+ kost € 3,99 per maand of € 39,99 per jaar

Hoe kun je kijken?

De streamingdienst is toegankelijk via smartphone, tablet, laptop, pc of op je tv, via Google Chromecast en Apple Airplay, of de Smart TV-apps.