We zijn bijna af van de irritante Netflix-melding 'Ben je er nog?'

Netflix test sinds een paar weken een functie waardoor je van die pesterige pop-up 'Ben je er nog?' afkomt die verschijnt na een paar afleveringen van een serie. 

Je kunt nu ook met iDEAL betalen bij Amazon Prime Video

Veel mensen hadden geen zin in een abonnement op Amazon Prime Video omdat je alleen met een creditcard kon betalen. Maar dat is veranderd. Je kunt nog eindelijk met iDEAL terecht bij de streamingdienst.

Hier vind je alles over Netflix

Wie streamingdienst zegt, zegt Netflix. Het bedrijf heeft het model van onbeperkt films en series kijken voor een vast bedrag per maand tot een gigantisch succes gemaakt.

Hier vind je alles over Videoland

De grootste streamingdiensten zijn Amerikaanse bedrijven. Nederlandse films en series zijn daar amper te vinden. Bij Videoland staat Nederlands kijkvoer op de eerste plaats.

Hier vind je alles over NPO Start en NPO Plus

De streamingdienst van de NPO staat bomvol programma's van de publieke omroep. Er is een gratis versie en een betaalde variant.

Hier vind je alles over Disney+

Op de streamingdienst Disney+ brengt The Walt Disney Company titels van al zijn merken samen. Niet alleen Disneyfilms en -series, maar ook Star Wars, Marvel, Pixar en National Geographic.

Hier vind je alles over Ziggo on Demand

Met het on demand aanbod heeft Ziggo een grote troef in handen. De meeste films zijn ook elders te vinden, maar de series en miniseries van HBO kun je in Nederland alleen zien met een abonnement op Ziggo.

Hier vind je alles over Pathé Thuis

Voor de nieuwste films hoef je niet naar de bioscoop, je kunt ze ook huren of kopen via de streamingdienst Pathé Thuis. Hieronder vind je alles wat je altijd al wilde weten van Pathé Thuis.

Hier vind je alles over de iTunes Store

De iTunes Store is de webwinkel van Apple waar je terecht kunt voor films en muziek. Aankopen kun je bekijken en beluisteren in de iTunes app of de Apple TV app.

Hier vind je alles over NLZIET

Ook als filmfanaat en bingewatcher heb je wel eens behoefte aan live televisie, bijvoorbeeld voor het nieuws of een sportwedstrijd. NLZIET is dan de perfecte oplossing.

Hier vind je alles over KPN on demand

Net als de grote concurrent Ziggo biedt KPN zijn abonnees met Interactieve TV een on demand aanbod van series en films. De bruikleendecoder en Interactieve TV-app zijn de belangrijkste kijkmogelijkheden.

Hier vind je alles over Film1

Als je via je tv-aanbieder – zoals Ziggo of KPN – een abonnement hebt op de filmkanalen van Fim1, dan krijgt je daar ook het video on de demand-aanbod bij. Je kunt ook een los abonnement nemen.