Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Apple TV+ en Ziggo

Nieuws | 7 maanden geleden | Constance van Amstel

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We moesten er even op wachten, maar komende week verschijnt ze dan eindelijk op Netflix: Enola Holmes, het zusje van Sherlock! En er zijn meer hoogtepunten te streamen. Lees gauw verder!

16 september

The devil al the time (Netflix)

Tom Holland, Robert Pattinson en Bill Skarsgård schitteren in The devil all the time, een nieuwe psychologische thriller van Netflix. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock en gaat over een groep mensen die worstelt met de Vietnamoorlog. De film wordt door recensenten als erg duister omschreven, en het acteerwerk van met name Holland (Spider-Man) en Pattinson (Tenet) wordt geprezen. 

Voeg The devil all the time toe aan mijn kijklijst

17 september

Mrs America (Ziggo Movies & Series)

Het is alweer een paar maanden geleden dat Mrs. America in de VS in premiere ging bij FX, maar dankzij Ziggo movies en series kunnen we deze waargebeurde miniserie nu ook in Nederland bekijken. De voor een Emmy genomineerde serie geeft een inkijkje in het leven van Phyllis Schlafly, een activiste die zich in de jaren 70 afzette tegen gelijke rechten voor mannen en vrouwen. 

Voeg Mrs America toe aan mijn kijklijst

18 september

Ratched (Netflix)

Wie de filmklassieker One flew over the coockoo's nest heeft gezien, kent de meedogenloze zuster Ratched. Mildred Ratched deinste er niet voor terug de patiënten in het psychiatrische ziekenhuis te straffen met electroshocks. Hoe is is zij zo geworden? Dat wordt duidelijk in de nieuwe Netflix-serie Ratched, waarvoor maker Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee en American Horror Story) inzoomt op de doodenge ziekenverzorgster.

Voeg Ratched toe aan mijn kijklijst

 
19 september

Mi Vida (Videoland)

Kapster Lou (Loes Luca) droomt ervan om naar Spanje te verhuizen. Maar ja, ze is al 63, heeft kinderen, kleinkinderen en een kapsalon.. Ze besluit dan maar een cursus Spaans te gaan volgen. In Spanje. Maar dan wordt ze geconfronteerd met haar dromen en slaat de twijfel keihard toe. Een film van Norbert ter Hall, die eerder de serie A'dam & e.v.a maakte. 
 
 
 
20 september 

Undercover (Netflix)

Netflix geeft wekelijks slechts één nieuwe aflevering van Undercover vrij, maar het leuke daaraan is wel dat we elk weekend iets hebben om naar uit te kijken. In de derde aflevering duikt Polly in het verleden van haar vader Bob. Ze wil weten wie hij echt is en start en onderzoek. Maar brengt ze hem hiermee niet in gevaar? Ondertussen raakt Bob zelf in conflict met een van de broers Berger en dat is niet handig voor de missie.. Lukt het hem om weer in de gratie te raken bij de cowboys?
 
 
 
23 september

Enola Holmes (Netflix)

Serieliefhebbers kijken er al maanden handenwrijvend naar uit: Enola Holmes. In deze nieuwe mini-serie ontdekte het zusje van de beroemde detective Sherlock op een ochtend dat haar moeder spoorloos is verdwenen. Ze start haar eigen onderzoek en stuit daarbij op een mysterieuze samenzwering die een en ander aan het licht weet te brengen. Broer Sherlock komt ook nog even langs. De cast is ook niet mis: Behalve Millie Bobby Brown (Stranger Things) als Enola, zien ze Helena Bonham Carter (The Crown) als de moeder en Henry Cavill (The Witcher) als Sherlock. 
 
 
 
25 september

Tehran (Apple TV +)

Met Tehran voegt streamingsdienst Apple TV+ deze week haar eerste buitenlandse serie toe. Tehran is een Israëlische spionagethriller over een geheim agente van de Mossad die undercover gaat in de Iraanse hoofdstad. Dit uiteraard niet zonder gevaar. Apple zet de eerste 3 afleveringen gelijk online en daarna volgt er wekelijks een nieuwe. In de serie vooral voor ons onbekende acteurs, al zijn een paar ook te zien geweest in Homeland.
 

Enola Holmes

drama | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Mi vida

drama | film | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie