Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Het is bijna tijd voor de uitreiking van de Guidinc. Streaming Video Awards

Awards | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Nathan Reinds
©
Foto: Nathan Reinds

Woensdag 2 december worden de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards uitgereikt. En speciaal voor jullie maken we er een echte show van die jullie online kunnen zien.

De winnaars van de Guidinc. Streaming Video Awards zijn gekozen, de prijzen hoeven alleen nog maar uitgereikt te worden en natuurlijk sturen we de awards niet per post op. We maken er een show van vanuit restaurant Pllek in Amsterdam-Noord met de prachtige skyline van Amsterdam op de achtergrond. 

Frank Lammers

Het programma wordt gepresenteerd door Dzifa Kusenuh, bekend van o.a. Checkpoint. En een show is geen show zonder gasten. Internationaal supermodel Summer de Snoo komt bijvoorbeeld langs. En ook Frank Lammers en Ilse Warringa zijn van de partij. 

De awards

De awards die worden uitgereikt zijn die voor beste serie, beste 'original' film, beste documentaire, favoriete koppel, beste serie-quote aller tijden en beste streamingdienst. Om het extra leuk te maken, is er ook nog een prijsvraag voor de mensen thuis. Vind het codewoord en maak kans op een prijs!

Woensdag 2 december

We hopen dat jullie woensdag 2 december om 19.30 uur allemaal met een zak popcorn klaar zitten voor de uitreiking. Veel plezier!